Τι σχεση εχει το καθε ζωδιο με το νοικοκυριο;

δουλειά

ΚΡΙΟΣ
Η γυναίκα Κριός δε γεννήθηκε δούλα, και ότι είχατε βάλει στο μυαλό σας καλά θα κάνετε να το ξεχάσετε. Βέβαια μια κάποια τάξη την θέλει μέσα στο σπίτι για να μπορεί εύκολο και χωρίς χάσιμο χρόνου να βρει τα πράγματα της, αλλά μέχρι εκεί. Κατά τα άλλα, ας είναι καλά η βοήθεια από μαμά, πεθερά, υπόλοιποι οικογένεια ή απλά από γυναίκα.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι δούλα και κυρά! Θέλει να είναι όλα στην εντέλεια, τα πάντα σε τάξη και «γλυμμένα». Σε διαφορετική περίπτωση δεν βρίσκει ησυχία. Εάν έχει πολλά να κάνει ή εάν δουλεύει και ο χρόνος είναι περιορισμένος, είναι σε θέση να θυσιάζει από τον ύπνο και την ξεκούραση της για να έχει το σπίτι τακτοποιημένο όπως το θέλει αυτή. Η τάξη και η καθαριότητα την ξεκουράζουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όταν αποφασίσει να κάνει δουλειές, τύπου γενική καθαριότητα, θα ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες και σε γενικές γραμμές θα τα κάνει καλά. Το υπόλοιπο χρονικό διάστημα μην φαντάζεστε ότι θα ασχοληθεί και πολύ. Όσα βλέπει η πεθερά. Μια σχετική τάξη θα υπάρχει, και εκείνο γιατί θα προσέχει μην χρειαστεί σύντομα να κάνει γενική ξανά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
πάθος
Ζωδια και ερωτας: 5 σημαδια οτι σε ερωτευτηκε

ΚΡΙΟΣ 1. Τρώει στήσιμο στο ραντεβού και, αντί να διαμαρτυρηθεί, απλώς σε υποδέχεται με ένα χαμόγελο ευδαιμονίας. 2. Στην ερώτηση...

Close