Τα 5 πιο συνηθισμενα ψεματα των γυναικων!

1495519_479981735445082_1313172616_n

Μπορεί να λέμε ότι η αλήθεια είναι παντοδύναμη, υπέρλαμπρη και τελικά όπως αποδεικνύεται η καλύτερη λύση, αλλά καλώς ή κακώς το ψέμα είναι αυτό το οποίο είναι εθιστικό και μας βοηθά να… αποφεύγουμε καταστάσεις οι οποίες προκαλούν αμηχανία. Όσον αφορά στα δύο φύλα, μιας και η μάχη είναι σφοδρή και συνήθως στήθος με στήθος, τώρα πια είναι αρκετά δύσκολο να μπορέσουμε να πούμε με σιγουριά ποιος από τους 2 κατέχει τα πρωτεία στην τέχνη του… ψεύδους! Αυτό πάντως που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι ότι οι άντρες γενικότερα είναι πολύ πιο εύπιστοι, καθώς από το φόβο και μόνο μήπως πληγεί ο εγωισμός τους, είναι ικανοί να πιστέψουν και την μεγαλύτερη βλακεία που μία γυναίκα μπορεί να σκεφτεί. Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε τα πιο αστεία και κουλά ψέματα που ξεστομίζουν οι γυναίκες στους άντρες κι εκείνοι απλά τα… κάνουν γαργάρα!

1. Όλα καλά: Ποτέ και για καμία, τίποτα δεν είναι καλά! Πάντα θα υπάρχει κάτι που την ενοχλεί και πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα την έχει πειράξει και θα την έχει κάνει έξαλλη! Αν λοιπόν αγόρια, δείτε την καλή σας ή οποιαδήποτε άλλη, αναψοκοκκινισμένη, δεν είναι από τη χαρά και την ένταση που σας είδε, αλλά από τα νεύρα της. Οπότε αυτό το «όλα καλά», είναι… θόλωμα νερών γιατί πολύ απλά το μόνο που θέλει, είναι να την ξαναρωτήσετε και να επιμείνετε.

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
νεύρα
Τα πιο εκδικητικα ζωδια!

Πόσο εκδικητικό είναι το δικό σου ζώδιο. ΚΡΙΟΣ: Με κυβερνήτη του τον πολεμοχαρή Άρη, ο Κριός όχι μόνο δεν αφήνει...

Close