Τα ζώδια, οι πρώην σχέσεις τους και κατά πόσο τις ξεπερνούν…

perimenontase

Τα ζώδια και οι πρώην σχέσεις τους! Τις θυμούνται?

Πως αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν τελειώσει μια σχέση και έχει προχωρήσει παρακάτω στη ζωή του; Γυρνά έστω και νοερά στο παρελθόν ή “τραβάει σε όλα μια κόκκινη γραμμή” που λέει και το τραγούδι? Η Αλίντα Κανάκη μελέτησε τη συμπεριφορά όλων των ζωδίων και μας λέει τα συμπεράσματά της!

Κριός

Ο Κριός δεν κολλάει στο παρελθόν του, βρίσκει καινούρια αγάπη και ασχολείται μόνο με αυτή. Επομένως, αυτό που πρέπει να σε προβληματίζει είναι το πώς θα τον κρατήσεις για να μην πάει στην επόμενη! Το μυστικό σε αυτό; Μην κάνεις έναν Κριό να βαρεθεί και να ζει μια ρουτίνα!

Ταύρος

Ο Ταύρος δε συνειδητοποιεί εύκολα το τέλος μιας σχέσης. Αυτό σημαίνει, ότι αν μπλέξεις με έναν Ταύρο που ακόμα είναι κολλημένος με την πρώην, θα πρέπει να ξέρεις ότι εσύ θα έρχεσαι δεύτερη σε όλα! Μην απογοητεύεσαι, όμως, με την κατάλληλη προσοχή και προσφέροντάς του όσα χρειάζεται, με τον καιρό θα πάρεις κι εσύ την πρώτη θέση στην καρδιά του.

Δίδυμοι…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
empeiriko
Τα ζώδια και ο χωρισμός! Πως τον αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο;

Τα ζώδια, ο χωρισμός και ο τρόπος που τον αντιμετωπίζουν... Στις σχέσεις των ανθρώπων υπάρχει ο έρωτας, η αγάπη, το...

Close