Τα ζώδια και ο χωρισμός! Πως τον αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο;

empeiriko

Τα ζώδια, ο χωρισμός και ο τρόπος που τον αντιμετωπίζουν…

Στις σχέσεις των ανθρώπων υπάρχει ο έρωτας, η αγάπη, το πάθος, υπάρχει όμως κι ο χωρισμός που πολλές φορές είναι αρκετά επώδυνος και κάθε άνθρωπος τον αντιλαμβάνεται και τον αντιμετωπίζει με τελείως διαφορετικό τρόπο. Στο άκουσμα και μόνο της έκφρασης <<χωρίζουμε>> τα 12 ζώδια μπορεί να έχουν 12 διαφορετικές αντιδράσεις καθώς το καθένα έχει και το δικό του τρόπο άμυνας και αντίδρασης στο κεφάλαιο χωρισμός!

Διάβασε τώρα το ζώδιό της/ του για να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα της/του, ώστε να μην βρεθείς προ εκπλήξεως..Α, για καλό και για κακό διάβασε και τι προβλέπουν τα ζώδια σήμερα για να ξέρεις τι να περιμένεις..

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θα σε κοιτάξει πετρωμένος, γιατί ασφαλώς δεν το περίμενε εσύ να θέλεις να αφήσεις… ποιον; Εκείνον ;!!! Θα κατεβάσει το κεφάλι όχι φυσικά από ταπείνωση αλλά για να σε κουτουλήσει, με μια λεκτική επίθεση που θα περιλαμβάνει ατάκες όπως: «Μα βέβαια, δεν φταίει κανείς, εγώ φταίω που σε είχα στα όπα όπα. Που σου τα έδωσα όλα, που γινόταν πάντα το δικό σου όσο και να καταπιεζόμουν. Που ξέχασα τα όνειρα μου. Και όλα αυτά για να μη χαλάσουμε το χατίρι του κυρίου/της κυρίας». Φυσικά από καταβολής κόσμου ουδείς Κριός έχει αυτο-καταπιεστεί για χάρη κανενός και μάλλον το αντίθετο συνέβαινε, αλλά τι θες τώρα κι εσύ και τα σκαλίζεις…

ΤΑΥΡΟΣ

Στα πρώτα δευτερόλεπτα θα αναρωτηθείς αν ο σύντροφός σου, που είχες την τύχη να γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, σε άκουσε, γιατί δεν θα δεις καμιά αλλαγή στη στάση του ή στην έκφρασή του. Θα ανησυχήσεις κιόλας μήπως έπαθε κανένα εγκεφαλικό. Αλλά όχι. Σύντομα θα συνεχίσει αυτό που έκανε και το πολύ-πολύ να σου πει: « Έχουμε τίποτα έτοιμο για φαγητό ή να παραγγείλουμε απ’ έξω; Παίζει και μια καλή ταινία στην τηλεόραση». Εδώ έχεις τη χρυσή ευκαιρία να κάνεις γαργάρα την πρότερη αναγγελία σου και να ξεχαστεί το θέμα. Αν παρόλα αυτά εσύ αφρόνως επιμένεις στο αίτημά σου, ετοιμάσου για την επόμενη αντίδραση που συνοψίζεται στη φράση: «Θες να φύγεις; Μόνο πάνω από το πτώμα μου».

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>