Πώς θα μάθω αν με αγαπάει πραγματικά;

argeis

Από αμνημονεύτων ετών, το πιο σημαντικό θέμα για τις γυναίκες συνοψίζεται στο ερώτημα: «Πώς θα μάθω αν με αγαπάει πραγματικά;» Η απάντηση είναι πολύ πιο απλή απ” όσο νομίζετε. Δοκιμάστε τα επτά βήματα του τεστ που ακολουθεί και θα το διαπιστώσετε.

1. Παρατηρώντας τις πράξεις και όχι τα λόγια του, τι είναι αυτό που έχετε μάθει;

Μήπως σας έχει πει πόσο ωραία νιώθει, όταν κλωτσάει το σκύλο του; Μήπως σας λέει ότι σας αγαπά, αλλά αποφασίζει αυτός για εσάς τι πρέπει να φάτε, ή την ταινία που θα δείτε μαζί, ή πού θα πάτε το Σαββατοκύριακο; Να θυμάστε πάντα αυτή την κοινοτοπία – ένας άνθρωπος είναι αυτό που κάνει και όχι αυτό που λέει. Οι πράξεις ηχούν πιο δυνατά από τα λόγια! Αν αγνοήσετε αυτή την λεπτομέρεια, διακινδυνεύετε την υγεία σας.

2. Σας αντιμετωπίζει πάντα με σεβασμό ή το κάνει αυτό σπάνια και με φειδώ;

Οι άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά το γνωρίζουν – το να περιβάλλεις κάποιον με σεβασμό είναι μια πλήρης και συνεχής δραστηριότητα! Δεν επιλέγεις τον χρόνο και τον τόπο για να φερθείς ευγενικά. Είτε σέβεσαι πλήρως τον άλλον κάθε στιγμή είτε όχι. Είναι πραγματικά τόσο απλό. Δεν υπάρχουν κάποιες ιδιαίτερες στιγμές που το δείχνεις.

3. Στη σχέση σας, είστε ισότιμος εταίρος ή μήπως έχετε υποβιβαστεί σε πολίτη δεύτερης κατηγορίας;…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
Τι έχουν οι κυρίες των ζωδίων στην τσάντα τους ;

Μια γυναικεία τσάντα είναι ένα ολόκληρο σύμπαν. Μπορεί να χωράει περισσότερα πράγματα κι από το μαγικό σακ-βουαγιάζ της Μαίρη Πόππινς...

Close