Πως τιμωρουν την απιστια τα 12 ζωδια;

ειρωνία

Απατήσατε και ελπίζετε σε συγχώρηση; Περιμένετε να ξεχαστεί έτσι, χωρίς αντίποινα, χωρίς τσακωμούς; Με κάποια ζώδια μπορεί να το καταφέρετε με κάποια άλλα δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Όλα σίγουρα έχουν το δικό τους τρόπο αντίδρασης στην απιστία! Για δείτε λοιπόν, τι να περιμένετε σε περίπτωση που απατήσατε:

Κριός: Θα πετάξει όλα σας τα προσωπικά αντικείμενα και ρούχα και θα χαλάσει το αυτοκίνητο ή ότι αγαπάτε. Θα χακάρει το λογαριασμό σας στο Facebook και θα σας ξεφτιλίσει σε όλο το διαδίκτυο.

Ταύρος: Θα βάλει φαγουρόσκονη σε όλα τα ρούχα και τα εσώρουχά σας, θα κλείσει τραπέζι σε ένα καλό εστιατόριο και θα απολαύσει το δείπνο του με εσάς να γίνεστε ρεζίλι, καθώς θα ξύνεστε όλη την ώρα.

Δίδυμοι: Θα βάλει ιό στον υπολογιστή σας, θα ρίξει το κινητό σας στο νερό (ουπς, μου ‘πεσε) και μετά θα βγάλει «εφημερίδα» με ένα σωρό καθόλου κολακευτικά κουτσομπολιά για σας.

Καρκίνος: Θα πάρει τηλέφωνο τη μητέρα σας και θα αρχίσει να της λέει τι κάνατε, πόσο υπέφερε και ενδεχομένως να τα ακούσει κι αυτή στο τέλος με τέτοιο παιδί – ντροπή που μεγάλωσε…

Icecreamland

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>