Πως καταλαβαίνεις πως ένα ζώδιο είναι έτοιμο να εκραγεί από νεύρα ;

athoa

Όλοι έχουμε τις καλές και τις κακές μας στιγμές, μόνο που μερικές φορές οι κακές είναι πολύ κακές. Είναι αυτές οι φορές που ο θυμός έχει συσσωρευτεί μέσα μας, η ψυχραιμία μας πάει περίπατο και θέλουμε να τα πάρουμε όλα… παραμάζωμα, χωρίς να υπολογίσουμε τις συνέπειες.
Βέβαια, ξέσπασμα από ξέσπασμα διαφέρει και στην αστρολογία υπάρχουν τρόποι να δούμε πως εκδηλώνει την οργή του το κάθε ζώδιο, λίγες στιγμές πριν τα κάνει όλα… λίμπα – όταν δηλαδή το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απομακρυνθείς από το οπτικό του πεδίο.
Σημείωση: Οι θυμωμένες αντιδράσεις των ζωδίων δεν εξαρτώνται μόνο από τον Ήλιο (ζώδιο) αλλά και από τη θέση του Άρη σε κάθε ωροσκόπιο.

ΚΡΙΟΣ
Μόλις δεις το πρόσωπο ενός Κριού ν’ αρχίζει να χάνει το φυσιολογικό του χρώμα και να γίνεται… ροζ, καλό θα είναι να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια. Αν καθυστερήσεις λίγο ακόμα μέχρι να πιάσει τις αποχρώσεις του κόκκινου της φωτιάς θα είναι πια πολύ αργά. Τα… μπινελίκια είναι το πρώτο πιάτο στο πλήρες μενού που θα σου σερβιριστεί λίαν συντόμως.

ΤΑΥΡΟΣ
Αρχικά, θα σου μιλάει αργά και δυνατά λες και σου έχει πέσει η μπαταρία στο ακουστικό βαρηκοΐας. Αν δεν πιάσεις το υπονοούμενο και συνεχίσεις τότε θα στρέψει τα μάτια προς τα κάτω και θα γείρει το κεφάλι. Όχι, δεν είναι μετανιωμένος ούτε θέλει να σου ζητήσει συγνώμη, αλλά προετοιμάζεται να σε πάρει… σβάρνα με τα κέρατά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
ksegrapsei
Ποια ζώδια δίνουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και ποια κλείνουν οριστικά την πόρτα;

Το πιο εύκολο και πιο δύσκολο ζώδιο να σε συγχωρήσει και να ξαναπροσπαθήσει μαζί σου Το πιο εύκολο στη ζωή...

Close