Πως θα σε φλερταρει το καθε ζωδιο;

λία

Μήπως σε φλερτάρει; Τι ζώδιο είπαμε είναι;

Θα θέλατε να ξέρετε εάν το αντικείμενο του πόθου σας ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς; Το παιχνίδι του φλερτ αποκαλύπτει πολύτιμες πληροφορίες για τις προθέσεις του, αρκεί να ξέρετε να τις… διαβάσετε! Ο παρακάτω οδηγός φλερτ σας βοηθά να αναγνωρίσετε «τα νοήματα» πίσω από τις λέξεις και να αναλύσετε τις πληροφορίες που σκορπά φλερτάροντας το υποψήφιο ταίρι σας!

Κριός

Ο τρόπος που φλερτάρουν οι Κριοί είναι ευθύς. Περνούν αμέσως στα κοπλιμέντα για την όμορφη όψη, τα μάτια ή τα μαλλιά σας και περιμένουν άμεση ανταπόκριση, γιατί ως γνωστόν, είναι οι πιο ανυπόμονοι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου. Πριν προλάβετε να το σκεφτείτε, θα σας προτείνουν ραντεβού. Αν δεχτείτε, μην περιμένετε να αλλάξετε καν ρούχα, γιατί θα επιμένουν να ξεκινήσετε αμέσως! Συμβουλή: μην ενδώσετε άμεσα μόλις καταλάβετε το ενδιαφέρον του Κριού. Παιδέψτε τον λίγο γιατί ο Κριός τρελλαίνεται για τις προκλήσεις!

Ταύρος

Ο Ταύρος παθιάζεται έντονα με το αντικείμενο του πόθου του και αυτό αντικατοπτρίζεται αμέσως στη συμπεριφορά του. Επιθυμεί άμεση αποδοχή και γίνεται πολύ διεκδικητικός εάν αντιληφθεί ότι σας πολιορκεί και δεύτερο άτομο! Ο Ταύρος απαιτεί την προσοχή σας και αν θέλετε να τα πάτε καλά μαζί του, θα πρέπει να του την προσφέρετε και με το παραπάνω! Μετά από αυτό δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτε!

Δίδυμος…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
μικρή
«Θα γεννησω παιδι με συνδρομο Νταουν. Φοβαμαι» (video)

15 συγκινητικές απαντήσεις παιδιών με Ντάουν στη μέλλουσα μαμά Στις 21 Μαρτίου είναι η παγκόσμια ημέρα για το σύνδρομο Ντάουν...

Close