Πρασινο τσαι, ωφελιμο για την υγεια

Black iron asian teapot with sprigs of mint for tea

Το πράσινο τσάι βοηθά στην προστασία του οργανισμού από την βλάβη που προκαλείται από το έμφραγμα και το εγκεφαλικό επεισόδιο.
Συστατικά του πράσινου τσαγιού ίσως προλαμβάνουν την εκδήλωση του καρκίνου του προστάτη, σύμφωνα με ιταλική μελέτη που παρουσιάστηκε στο συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρίας για την Έρευνα του Καρκίνου. Σύμφωνα με την εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, στις 05-06-1997  το πράσινο τσάι μπορεί να εμποδίσει την ανάπτυξη του καρκίνου, ενεργοποιώντας τη χημική ουσία καθεπσίν, είδος πρωτεϊνάσης, η οποία βρίσκεται σε όλα τα κύτταρα, ανακοίνωσαν Αμερικανοί ερευνητές. «Ένα από τα σημαντικότερα συστατικά του πράσινου τσαγιού παρεμποδίζει την παραγωγή της ουροκινάσης, ενός ενζύμου που συμβάλλει στην ανάπτυξη του καρκίνου», αναφέρουν στην επιστολή τους προς το επιστημονικό περιοδικό «Nature» ο Γέρζι Γιανκούν της Ιατρικής Σχολής του Οχάιο και οι συνεργάτες του.

NTINA BIDIADAKH
6974643751
διατροφη για μια καλυτερη ζωη!
http://24hourwellness.4tyshop.gr/

Icecreamland

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>