Ποσο ωφελιμη ειναι η πρωτεινη σογιας;

fotolia_3751242_XS

Πρωτεΐνη Σόγιας
Η σόγια είναι η υψηλότερης ποιότητας διαθέσιμη φυτική πρωτεΐνη. Αυτό σημαίνει ότι η σόγια παρέχει και τα εννέα βασικά αμινοξέα. Και η ποιότητα είναι ίση με εκείνη της πρωτεΐνης του γάλακτος, του κρέατος ή των αυγών. Η πρωτεΐνη σόγιας έχει αργή αντίδραση και μεταβολίζεται αργά.
Τρώγοντας σόγια, παίρνετε όλα τα οφέλη της πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας και καθόλου επιπλέον λίπος!
Με βάση επιστημονικά στοιχεία από περισσότερες από πενήντα ανεξάρτητες μελέτες, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) επιτρέπει πλέον στους παρασκευαστές τροφίμων που περιέχουν τουλάχιστον 6.25g πρωτεΐνης σόγιας ανά μερίδα, να ισχυρίζονται στη συσκευασία ενός τροφίμου ή ποτού ότι «25g πρωτεΐνης σόγιας ημερησίως, ως μέρος μιας δίαιτας χαμηλής σε κορεσμένο λίπος και χοληστερόλη, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων» (πηγή ΕUFIC – European Food Information Council)

NTINA BIDIADAKH
6974643751
διατροφη για μια καλυτερη ζωη!
http://24hourwellness.4tyshop.gr/

Icecreamland

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>