Ποια ζώδια μπορείς να εμπιστευθείς ;

εμπιστευομαι

Αναρωτιέσαι κάποιες στιγμές αν οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν είναι έμπιστοι και κρατούν το στόμα τους κλειστό;

Ποια ζώδια σύμφωνα με την αστρολογία είναι έμπιστα και μυστικοπαθή! Τώρα πλέον θα ξέρεις σε ποιον θα μπορείς να εμπιστευτείς τα πολύ προσωπικά μυστικά σου, παράλληλα όμως θα μάθεις και ποια ζώδια δεν αποκαλύπτουν τα πάντα για τον εαυτό τους!:

ΚΡΙΟΣ

Έχει μυστικά από εσένα;

Το αυθόρμητο και παρορμητικό Κριάρι είναι ένας εξωστρεφής άνθρωπος, που παρασύρεται πολλές φορές από τα συναισθήματα και τις σκέψεις του και δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του! Είναι βιβλίο ανοιχτό και δεν έχει κρυφές πτυχές στο χαρακτήρα του. Χωρίς φόβο και δισταγμό αποκαλύπτει στους πάντες τα πάντα για τον εαυτό του και δεν κρατά μυστικά από κανέναν! Νιώθει σιγουριά για τις επιλογές του και για τη ζωή του και πιστεύει πως ότι κάνει είναι και το ιδανικό. Δεν έχει λοιπόν κανέναν λόγο να κρυφτεί, παρά μόνο να επιδείξει τον εαυτό του!

Μπορείς να του εμπιστευτείς τα μυστικά σου;

Όσον αφορά τα μυστικά των φίλων του, το Κριάρι είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να βασιστείς πάνω του και να ξέρεις ότι το μυστικό που του έχεις εκμυστηρευτεί δεν θα το αποκαλύψει. Θα πρέπει πρώτα όμως να του έχεις τονίσει την σπουδαιότητα του μυστικού και να του έχεις δώσει να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι για σένα, να μην το μάθει κανένας. Ωστόσο έχει την τάση να του «ξεφεύγουν» πράγματα που δεν πρέπει να αποκαλυφθούν, απλά και μόνο επειδή είναι υπερβολικά αυθόρμητος τύπος!

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις μυστικά από εσένα;

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που αργεί να δείξει την εμπιστοσύνη του στους γύρω του και προσπαθεί πάντα να είναι εγκρατής. Στην αρχή μιας γνωριμίας είναι αρκετά καχύποπτος και δεν αποκαλύπτει τα πάντα για τον εαυτό του. Θέλει πρώτα να νιώσει τη σιγουριά ότι όλα τα προσωπικά του ζητήματα δεν θα διαρρεύσουν δεξιά και αριστερά! Χρειάζεται να του αποδείξεις έμπρακτα, πως ότι μοιράζεστε μένει αποκλειστικά και μόνο ανάμεσά σας. Αν καταφέρεις να τον πείσεις ότι είσαι ένας άνθρωπος που μπορεί να βασιστεί και να εμπιστευτεί, τότε θα σου αποκαλύψει ακόμα και τα πιο προσωπικά μυστικά του!

Μπορείς να του εμπιστευτείς τα μυστικά σου;

Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας σας μπορείς να του εκμυστηρευτείς σκέψεις, συναισθήματα και εμπειρίες σου, χωρίς να έχεις τον φόβο ότι θα τις συζητήσει και αλλού. Ο Ταύρος δίνει πολύ μεγάλη αξία στη φιλία και στην εμπιστοσύνη και έστω και αν δεν σε ξέρει καλά, θα σεβαστεί όσα του εκμυστηρευτείς και δεν θα φανεί αδιάκριτος!

ΔΙΔΥΜΟΣ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
προσοχη
Ζώδια: Με ποιο τρόπο δείχνουν ότι έχουν μετανιώσει;

«Άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε όλοι σε τούτη τη ζωή», όπως πολύ σωστά έλεγε ένα παλιό τραγούδι. Ποιος θα βρεθεί...

Close