Ποια ζωδια ταιριαζουν μεταξυ τους ;

1911784_494319290677993_721927908_n

Με ποιο ζώδιο ταιριάζεις τελικα;Τελικά δεν κάνουμε όλοι για όλους σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας αλλά και στα ερωτικά μας. Η αστρολογία μας δείχνει με ποια ζώδια ταιριάζουμε στον έρωτα και με ποια όχι. Τα ερωτικά χαρακτηριστικά των ζωδίων μας δηλώνουν με ποια ζώδια μπορούμε να συνυπάρξουμε ερωτικά. Διαβάστε παρακάτω με ποια ζώδια θα συμβιώνατε αρμονικά στον έρωτα και με ποια όχι!

ΚΡΙΟΣ

Η παραδοσιακή Αστρολογία θεωρεί, ότι ο Κριός ταιριάζει με Κριό,Δίδυμο, Λέων, Τοξότη και Υδροχόο. Δεν ταιριάζει με Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Ζυγό, Σκορπιό και Αιγόκερω.

Άντρες Κριοί

Οι άνδρες Κριοί είναι πιο πιθανό να παντρευτούν γυναίκες Κριούς και λιγότερο πιθανό να παντρευτούν,μία Σκορπιό. Όσο για το διαζύγιο,πιο συχνά χωρίζουν από γυναίκες Λέοντες,αλλά μένουν παντρεμένοι με Κριούς γυναίκες. Είναι λιγότερο πιθανό να παντρευτούν Σκορπιούς γυναίκες,λόγω της διαφωνίας των δύο,γιατί είναι πεισματάρηδες και γιατί θέλουν και οι δύο να έχουν τον έλεγχο. Επιπλέον,η ζήλια του Σκορπιού και το φλερτ του Κριού δεν μπορούν να εναρμονιστούν. Η υψηλή στατιστική του διαζυγίου,μεταξύ Κριών ανδρών και γυναικών που ανήκουν στον Λέοντα,προκύπτει από τη σύγκρουση που δημιουργείται ανάμεσα σε δύο πεισματάρικα ζώδια. Η αυτοπεποίθηση του Κριού,μπορεί να είναι ακόμη υψηλότερη στους άνδρες Κριούς παρά στις γυναίκες Κριούς και αυτό μπορεί να δημιουργήσει σύγκρουση,με τις εξίσου διεκδικητικές γυναίκες που ανήκουν στον Λέοντα.
Γυναίκες Κριοί

Οι γυναίκες Κριοί συχνά επιλέγουν Κριό,Λέων και Τοξότη άνδρα για το γάμο τους,ενώ ο Καρκίνος είναι το ζώδιο που είναι λιγότερο πιθανό να παντρευτούν. Όταν πρόκειται για διαζύγιο,χωρίζουν από τους Παρθένους και τους Ζυγούς και λιγότερο από Κριούς,Λέοντες,Τοξότες και Υδροχόους. Στον ενθουσιώδη Κριό αρέσουν,τα γρήγορα αυτοκίνητα και η ζωή της πόλης,ενώ οι Καρκίνοι συνήθως προτιμούν,τη φύση και το σπίτι. Έτσι οι Καρκίνοι συχνά,δεν είναι η πρώτη επιλογή για τις γυναίκες Κριούς. Επιπλέον,ο Κριός είναι απότομος και ο Καρκίνος ευαίσθητος,οπότε δεν εναρμονίζονται. Οι άνδρες Υδροχόοι,ταιριάζουν με Κριούς γυναίκες,καθώς ο Υδροχόος μπορεί να προσφέρει πνευματική διέγερση. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι,ότι ο Υδροχόος έχει υψηλή ανοχή και είναι συναισθηματικά ανεξάρτητος και θα αναλύσει ένα αγενές σχόλιο του Κριού πνευματικά και δε θα τον νοιάξει.Οι Παρθένοι δεν ταιριάζουν με γυναίκες Κριούς,γιατί είναι προσεκτικοί και πρακτικοί,γνωρίσματα για τα οποία ο Κριός έχει λίγη υπομονή. Και ενώ μια γυναίκα Κριός μπορεί να απολαύσει ένα καλό ανταγωνιστικό επιχείρημα,ο Ζυγός δε θέλει τις συγκρούσεις,πράγμα που θα εκνευρίσει τη γυναίκα Κριό,παρά του ότι υπάρχει έντονη σωματική έλξη μεταξύ των δύο αυτών ζωδίων.

ΤΑΥΡΟΣ

Η παραδοσιακή Αστρολογία θεωρεί ότι ο Ταύρος ταιριάζει με Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Αιγόκερω και Ιχθύ. Δεν ταιριάζει με Κριό, Λέων, Σκορπιό, Τοξότη και Υδροχόο.

Άντρες Ταύροι

Οι άνδρες Ταύροι πιο συχνά παντρεύονται Ταύρους και Ζυγούς γυναίκες και είναι λιγότερο πιθανό,να παντρευτούν Διδύμους και Λέοντες. Οι Ταύροι άνδρες έλκονται από γυναίκες Ζυγούς,λόγω του ότι και τα δύο ζώδια έχουν μια ισχυρή αισθητική εκτίμηση. Τους αρέσει η ηρεμία και ο αισθησιασμός και προτιμούν να βρεθούν σε ένα περιβάλλον,με όμορφα πράγματα. Επίσης,οι γυναίκες Ζυγοί θα εκτιμήσουν την αποφασιστικότητα του Ταύρου,ενώ η ηρεμία του Ζυγού που αποτρέπει τις συγκρούσεις,εναρμονίζεται με το πείσμα του Ταύρου. Δε διαπληκτίζονται για τετριμμένα πράγματα,αν και το φλερτ του Ζυγού μπορεί να πυροδοτήσει τη ζήλια του Ταύρου. Οι άνδρες Ταύροι δεν παντρεύονται γυναίκες Λέων. Οι Λέοντες θέλουν,να βρίσκονται έξω,είναι κοινωνικοί,επιδιώκουν τον ενθουσιασμό και ξοδεύουν χρήματα. Οι Ταύροι προτιμούν συνήθως το σπίτι και τη φύση. Έτσι,τα ζώδια αυτά είναι μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Οι άνδρες Ταύροι είναι πιο πιθανό,να μείνουν παντρεμένοι με Καρκίνους γυναίκες. Κι αυτό,γιατί οι Ταύροι απολαμβάνουν τη σταθερότητα,το καλό φαγητό και μία ευχάριστη οικογενειακή ζωή,τα οποία ο Καρκίνος μπορεί να τα προσφέρει.

Γυναίκες Ταύροι…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>