Ποια ζωδια ζηλευουν περισσοτερο;

67

ΚΡΙΟΣ
Αν ο Κριός έχει …ψυλλιαστεί ότι κάτι του κρύβεις, είναι περισσότερες οι πιθανότητες να σε ρωτήσει απευθείας, παρά να καταφύγει σε έμμεσους τρόπους για να πάρει πληροφορίες. Έτσι, δεν θα ανοίξει το κινητό σου για πλάκα. Αλλά αν δεν τον ικανοποιήσουν οι εξηγήσεις, αν υποπτευθεί ότι η φάβα έχει κάποιο λάκκο, αν προστεθεί εδώ και ο ζηλότυπος χαρακτήρας του ως προς τα ερωτικά, οι «παραβιάσεις» του προσωπικού σου απορρήτου δεν αποκλείονται.
Τι θα σου πει αν τον πιάσεις στα πράσα; Θα προσπαθήσει να τη βγει κι από πάνω: «Παρ’ το μωρέ. Πώς κάνεις έτσι; Λες και θα σ’ το φάω…»

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος έχει κάπως …μεταχρονολογημένες αντιδράσεις. Για να σκεφτεί αν είναι σκόπιμο να σκαλίσει το παρατημένο κινητό σου, θα πρέπει πρώτα να έχει υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σας. Πράγμα που αργεί να γίνει, παρεκτός κι αν έχουν συμβεί πολύ κραυγαλέα πράγματα. Αλλά και πάλι, δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να ξέρει κάτι που μπορεί να αλλάξει τη σχέση του. Οπότε, μέχρι να καταλήξει στην απόφαση να αρπάξει το κινητό και να το τσεκάρει, πιθανόν να έχεις επιστρέψει και να χαθεί η ευκαιρία.
Τι θα σου πει αν τον πιάσεις στα πράσα; «Μου φάνηκε πως χτύπησε… Αλήθεια, τι έχει για φαγητό;»

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>