Πες μου το ζωδιο του να σου πω τι να κανεις…για να μην σε αφησει ποτε!

μαγκιά

Τι πρέπει να κάνεις για να μην… ξενερώσει

Για να κρατήσεις ζωντανό τον έρωτα, το θέμα δεν είναι μόνο να ξέρεις τι να κάνεις αλλά και, εξίσου σημαντικό, να ξέρεις τι να μην κάνεις. Διαφορετικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα αρχίσει να αναρωτιέται, όλο και περισσότερο, μήπως τελικά δεν ταιριάζετε. Και η αστρολογία έχει να σου υποδείξει συγκεκριμένα πράγματα που κάνουν το κάθε ζώδιο να «ξενερώνει» και που καλό είναι να τα αποφύγεις, για να μην μπουν ανάμεσά σας η πλήξη, η ασυνεννοησία, η έλλειψη ερωτισμού και τελικά η απομάκρυνση.

ΚΡΙΟΣ

Εκείνο που δεν αντέχει ο Κριός είναι η αδράνεια και η επανάληψη. Αυτό που λέμε ρουτίνα. Αν καταλήξει να κάνει μαζί σου τα ίδια πράγματα κάθε φορά, αργά ή γρήγορα (και μάλλον γρήγορα) θα φύγει τρέχοντας. Απεχθάνεται τις «ψόφιες» ενασχολήσεις και το χειρότερό του είναι να έχει δίπλα του κάποιον που προτιμά να την περνά με …αραλίκι και να του ζητά να κάνει κι εκείνος το ίδιο. Παρόλο που γενικά θέλει να γίνεται το δικό του, τον ενοχλεί αν δεν εκφράζεις καθαρά τη γνώμη σου και καταφεύγεις σε υπεκφυγές και ψεματάκια. Επίσης θέλει να τον παινεύεις για κάτι σημαντικό που κατάφερε και του τη σπάει να υποβιβάζεις τις επιτυχίες του.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχοντας αρχικά προσελκυστεί από την εμφάνισή σου, ο Ταύρος ενοχλείται αν με το πέρασμα του χρόνου παύεις να περιποιείσαι τον εαυτό σου και τον χώρο σου, ιδιαίτερα αν τον μοιράζεται μαζί σου. Όπως και τον δυσαρεστεί το να περιορίζεις τις χειρονομίες της τρυφερότητας απέναντί του. Προκαλώντας τη ζήλεια του δεν του ενισχύεις το ενδιαφέρον, αντίθετα τον εξοργίζεις. Τον ενοχλεί να τον πιέζεις να πάρει αποφάσεις, ως προς τη σχέση σας αλλά και γενικότερα, για τις οποίες δεν είναι έτοιμος. Επίσης ένα ευαίσθητο θέμα για εκείνον είναι να επεμβαίνεις στον τρόπο που διαχειρίζεται τα οικονομικά του, ιδίως αν του γεννηθεί κάποια υποψία ότι το κάνεις για προσωπικό σου όφελος.

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
θερμοσίφωνα
Ζωδια και μνημη!

ΚΡΙΟΣ: Ο Κριός κάνει στη διάρκεια ενός 24ώρου τόσα πολλά και με τέτοια ταχύτητα, που είναι επόμενο ορισμένα ψιλοπράγματα να...

Close