Ο χαρακτηρας μας αναλογα με την ωρα που γεννηθηκαμε!

γαμάτη

Η ώρα γέννησής μας είναι σημαντική, αφού προσδιορίζει την προσωπικότητά μας, τις επιδιώξεις μας, τους στόχους μας και κατά κάποιον τρόπο την τύχη μας.
Τι συμπεράσματα προέκυψαν από αυτήν την ενδιαφέρουσα έρευνα;

Αναλυτικότερα αν έχετε γεννηθεί:

Από 0.00 έως 1.00: Είστε επιθετικοί και επίμονοι. Το ισχυρό σας πείσμα δεν σας αφήνει να παραδεχτείτε τα λάθη σας. Η δύναμή σας είναι σημαντική, και τελικά καταφέρνετε να επιτύχετε και να αποκτήσετε μια λαμπρή καριέρα.

Από 1.00 έως 2.00: Είστε συμπαθητικοί και φιλόδοξοι. Η ώρα αυτή θεωρείται «πλούσια». Αναζητάτε την επιτυχία και την ευχαρίστηση την οποία πάντα κατακτάτε. Διαθέτετε το χάρισμα της συμπόνιας.

Από 2.00 έως 3.00: Είστε δυναμικοί και ανήσυχοι. Η ώρα αυτή σας παρέχει δύναμη, ενθουσιασμό και δυναμισμό. Θα πρέπει να αφιερωθείτε στους στόχους σας, αφού πρώτα τους ταξινομήσετε ούτως ώστε να μην καταβάλετε υπεράνθρωπες προσπάθειες.

Από 3.00 έως 4.00: Είστε τρυφεροί και λίγο…. τεμπέληδες. Η ώρα αυτή σας καθιστά πολύ γλυκά πλάσματα. Τα έντονα συναισθήματά σας, σας ωθούν να κατευθυνθείτε σε παραδοσιακές αξίες, όπως είναι ο γάμος, η οικογένεια, τα παιδιά, το σπίτι. Ένα ελάττωμα που μπορεί να σας προσάψουν είναι η αδιαφορία.

Από 4.00 έως 5.00:…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>