Ολα οσα πρεπει να ξερετε για τις καρμικες σχεσεις!

sostos

Ως γνωστόν, τα καρμικά ζώδια είναι η Παρθένος, ο Σκορπιός και οι Ιχθύες. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν μεγαλύτερη καρμική αξία. Όπως το γεγονός ότι ο άξονας Αιγόκερου – Καρκίνου συντονίζει αυτήν την πραγματικότητα, δεν σημαίνει ότι τα άλλα ζώδια είναι υποδεέστερα. Το σύμπαν δεν λειτουργεί με ιεραρχία, όπως ο άνθρωπος. Λειτουργεί με συγκεκριμένους ρόλους και καταμερισμό εργασίας, όπου το πιο μικρό και το πιο μεγάλο, το στοιχειώδες και το τεράστιο έχουν ακριβώς την ίδια αξία.

Τα καρμικά ζώδια λοιπόν, έχουν άμεση σχέση με την κυκλοφορία του Κάρμα, γιατί έχουν άμεση σχέση με τον Θάνατο. Η Παρθένος απαιτεί τον θάνατο για να μπορέσει να πάρει καινούρια συγκομιδή, ο Σκορπιός απαιτεί τον θάνατο των ψευδαισθήσεων και οι Ιχθύες απαιτούν τον θάνατο σαν μια μεγάλη, απέραντη θάλασσα πιθανοτήτων, δυνατοτήτων και νέων μορφών ζωής και ψυχών.

Και τα τρία αυτά ζώδια, ανήκουν στις εξαγνιστικές δυνάμεις, μέσα από δοκιμασίες. Λάβετε ας πούμε υπόψη σας ότι στο καρμικό ζώδιο της Παρθένου ανήκε ένας άνθρωπος που σημάδεψε όσο λίγοι την ιστορία, άρα και το Κάρμα, της Ελλάδας: ο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ακόμα περισσότερο, για το καρμικό ζώδιο του Σκορπιού, σκεφτείτε ότι ανήκει σε αυτό η Χίλαρι Κλίντον, που κρατάει στα χέρια της ίσως και την τύχη όλου του πλανήτη. Τέλος, για το καρμικό ζώδιο των Ιχθύων, αναλογιστείτε ότι σε αυτό ανήκε ο Άλμπερτ Αϊνστάιν. Τώρα, καταλαβαίνουμε τι εννοούμε θάνατος και αναγέννηση, ας δούμε μόνον τον Αϊνστάιν: ναι, «σκότωσε» την παλαιά φυσική που είχε παγιωθεί, για να γεννήσει μία νέα, που προχώρησε τα πράγματα πολύ, πολύ περισσότερο.

Βασικά καρμικά ζεύγη…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
agapi
Αδελφικη αγαπη: 12 λογοι που την κανουν τοσο πολυτιμη!

Η σχέση ανάμεσα στα αδέρφια είναι ομολογουμένως ιδιαίτερη. Υπάρχουν αδερφάκια που τα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους, ενώ άλλα βρίσκονται...

Close