Οι Louboutin, οι Jimmy Choo κι οι Ελβιέλες

Lw

Ιστορίες για ψηλά τακούνια και χοντρά πορτοφόλια.

Σε μια από τις πολλές «βόλτες» μου στις διάφορες εικονικές βιτρίνες της διαδικτυακής αγοράς, έπεσα πάνω στη σελίδα γνωστού Έλληνα υποδηματοποιού που πουλούσε το τελευταίο του μοντελάκι γόβες προς σχεδόν 300 ευρώ το ζευγάρι. Ο ίδιος στη σελίδα του πόζαρε χαλαρώνοντας σε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου στο Παρίσι με φόντο τον Πύργο του Άιφελ. Φωτογραφία που όπως το περίμενα, συνοδευόταν από πληθώρα σχολίων. Ο ένας έκραζε, ο άλλος έκραζε αυτόν που είχε κράξει αρχικά, ένας τρίτος έκραζε προς πάσα κατεύθυνση, γενικά επικρατούσε του κράχτη το κάγκελο.

Η αγορά είναι ελεύθερη, ο καθένας διαθέτει ένα προϊόν όσο αυτός πιστεύει πως αξίζει, σε τελική ανάλυση από κανέναν δεν τα κλέβει (εφόσον τα δηλώνει στην εφορία – αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία). Όσο υπάρχουν (και όχι απλά υπάρχουν, είναι και πολλοί) αυτοί που μπορούν ή που θέλουν να τα δώσουν, καλά κάνει και τα κοστολογεί τόσο. Διάβασα όμως κάποια σχόλια και ειλικρινά δεν ήξερα αν έπρεπε να κλάψω ή να ξεκαρδιστώ.

Κάποιες τον κατηγορούσαν …

Icecreamland

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>