Οι αντιδρασεις των ζωδιων στον πυρετο και τις ιωσεις

άντρας

Τα ζώδια στο κρεβάτι…

…Και δυστυχώς όχι για καλό σκοπό. Με τόσα μικρόβια ολόγυρα, είναι αναπόφευκτο να την πάθεις, αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο σπαστικό. Ευτυχώς που μια χιουμοριστική ματιά ελαφραίνει, όπως πάντα, την κατάσταση.

ΚΡΙΟΣ
Αρρωσταίνει ο Θεός; Ο Iron-man; Τότε πώς είναι δυνατόν να αρρωστήσει εκείνος, ο Υπεράνθρωπος, ωιμέ; Και όμως. Το πάλεψε όσο γινόταν, παριστάνοντας ότι δεν τρέχει τίποτα, κι ας πνιγόταν από τον βήχα, κι ας γυάλιζαν τα ματάκια του από τον πυρετό. Και έπεσε παλικαρίσια (στο κρεβάτι, μην πάει ο νους σας στο κακό), βγάζοντας φωνή μεγάλη, ώστε να τρέξουν όλοι να τον γιατροπορέψουν. Και τώρα εντάξει, μην είστε μικρόψυχοι και λέτε πως είναι σπαστικός με τις γκρίνιες και τις απαιτήσεις του. Σκεφτείτε πόσο πρέπει να υποφέρει, το παλικάρι μας. Και προσευχηθείτε όλοι σε τούτες τις δύσκολες ώρες που περνάει εκείνος, και μαζί του όλη η ανθρωπότητα.

ΤΑΥΡΟΣ…

1 Σχολιο

  1. Χριστινα

    May 2, 2014 at 6:05 pm

    Τελικα ειναι σπαστικουλιδες αυτοι οι παρθενοι

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>