Ντυσου σαν την πιο καλοντυμενη της εβδομαδας

hbz-may-2013-gwyneth-paltrow-balenciaga-lgn-65814957

gwyneth-paltrow-pictures6

Το ότι φιγουράρει στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες κάθε εβδομάδα είναι ευρέως γνωστό ! Για αυτό διάλεξα ορισμένες από τις εμφανίσεις της όχι αυτές του κόκκινου χαλιού, σκοπίμως για να μπορείς να τις μιμηθείς και να τις εντάξεις στην καθημερινότητά σου και να νιώσεις και εσύ σαν την πιο καλοντυμένη της εβδομάδας!

 

 

 

 

hbz-may-2013-gwyneth-paltrow-balenciaga-lgn-65814957

 

Η πρώτη επιλογή είναι σχετικά απλή και αναμενόμενη . Είναι το απρόμαυρο Ανδρόγυνο look! Αν δεν υπάρχουν προβλήματα στη μέση η καλύτερη λύση ειναι τα cropped top για να τονίσουν την μέση ! Έτσι το look αποκτά τη μέγιστη ισορροπία μεταξύ του ανδρικού και του γυναικείου, μιας και το μοναδικό γυναικείο μέρος που δίνεται έμφαση είναι η μέση ! Αν υπάρχουν παχάκια στην κοιλιά που πρέπει να καμουφλαριστούν επέλεξε ένα απλό T-shirt ή πουκάμισο αλλά πρόσεξε να τονίζουν την θυληκότητά σου και να μην είναι αθλητικού τύπου ! Ενδεικτικά σου προτείνουμε να τονίσεις το μπούστο ή να έιναι πιο εφαρμοστά για να διαγράφεται η καμπύλη του.Αν δεν υπάρχει πλούσιο μπούστο επέλεξε ένα skinny παντελόνι και γύρισε το να τονίσεις τους αστραγάλους! Είναι το μέρος του σώματος που αγνοούν πολλές γυναίκες πόσο θηλυκό μπορεί να μετατρέψει ένα σύνολο! Αν ο αστράγαλος είναι αδύνατος , πρέπει να μένει ακάλυπτος ! Δοκίμασέ το και θα δεις !

Gwyneth-Paltrow-Isabel-Marant2

 

Ασύμμετρο φόρεμα με booties! Είναι η πιο fresh and hot τάση της season! Κολακεύει τα πόδια με τον μέγιστο δυνατό τρόπο !

 


gwyneth-lanvin3

 

Λευκά λευκά λευκά!! Φωτίζουν , ομορφαίνουν !! Είναι η πιο φωτεινή επιλογή της καρνταρόμπας!! Ειδικά αν συνδυαστούν με κόκκινο κραγιον μιλάμε για εντυπωσιακό αποτέλεσμα !! Extra συν είναι ότι πηγαίνουν και σε ξανθές και σε μελαχρινές!

Το άσπρο φόρεμα είναι πάντα μια σικ επιλογή!!

 

 

gwyneth-lanvin1

 

 

Μαύρη ολόσωμη φόρμα!! Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω πολλά ! Εκτος του ότι η εικόνα μιλάει από μόνη της ! Φορέθηκε τόσο πολύ που σίγουρα έχεις δει πόσο κολακεύει !

 

 

650x1159xgwyneth-dvf-jumpsuit2.jpg.pagespeed.ic.VDhDOt2h0R650x1105xgwyneth-dvf-jumpsuit1.jpg.pagespeed.ic.MLRg0uWJlI650x908xgwyneth-dvf-jumpsuit3.jpg.pagespeed.ic.s9kFs4u8jP

Ότι κι αν επιλέξεις μη ξεχάσεις πως το μυστικό της όμορφης  Gwyneth είναι το χαμόγελό της!!

Όπου κι αν πας ότι κι αν φοράς, μη ξεχάσεις να χαμογελάς!!

gwyneth-paltrow-pictures5



Icecreamland

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>