Να βγει σε χαπι θελω

redlipstik

redlips

redlipstik

Η οξυτοκίνη ή αλλιώς η ορμόνη της αγάπης.

Οι άνδρες μεταμορφώνονται σε υποδείγματα πίστης και αφοσίωσης όταν απελευθερώνεται στον οργανισμό τους η συγκεκριμένη ορμόνη. Είδες γιατί λέω να βγει σε χάπι!! Για το happy end κορίτσια!!

Σύμφωνα με νέα μελέτη, αν θες να ενισχύσεις τους δεσμούς σας δε χρειάζεσαι να αναζητήσεις  τίποτα περισσότερο από αυτήν την ορμόνη.

Η οξυτοκίνη ενεργοποιεί το κέντρο της ανταμοιβής στον εγκέφαλο και κάνει τους άνδρες να μένουν πιστοί στη σύντροφό τους. Μην αγωνιάς για το χάπι, γιατί παράγεται και με άλλο τρόπο!!Κατά τη σωματική επαφή, είτε πρόκειται για ένα χάδι, είτε για ένα φιλί είτε για μια αγκαλιά. Δρα σαν νευροδιαβιβαστής και συσφίγγει τους κοινωνικούς δεσμούς. Στα ζευγάρια, ο ρόλος της είναι πολύ σημαντικός κατά τη σεξουαλική επαφή. Μεταβάλλει τα εγκεφαλικά σήματα που σχετίζονται με την επεξεργασία συναισθηματικών ερεθισμάτων και αυξάνει την ερωτική έλξη. Έτσι έχετε δημιουργήσει τη δική σας «ασπίδα προστασίας» κατά της απιστίας!

Το Πανεπιστήμιο της Βόννης στη Γερμανία μελέτησε την επίδραση της οξυτοκίνης στη σεξουαλική έλξη και κατ’ επέκταση την πιθανότητα της απιστίας. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η επίδραση της ορμόνης είναι εξαιρετικά ισχυρή στους άνδρες και τους κάνει να βλέπουν τη σύντροφό τους πιο ελκυστική. Σε χάπι πρέπει να βγει σε χάπι!!

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στην επιστημονική επισκόπηση Proceedings of the National Academy of Sciences και είναι καιρός να καταλάβετε ότι η οικειότητα δεν είναι αρκετή για να μείνει ο άλλος/η άλλη φερέγγυος με εσένα και όχι έγγυος με άλλον!!

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
τιναφας
10 τρικ που “κοβουν μαχαιρι” την ορεξη

Επιστήμονες από την Αμερική έχουν ανακαλύψει μια συγκλονιστική μέθοδο απώλειας βάρους.  Φοβούνται για το πόσο εύκολα μπορείτε να κάψετε 8...

Close