Με ποιο ζώδιο είναι «γραφτό» να ζήσεις τον μεγάλο έρωτα!

80

Ποιος είναι ο άντρας της ζωής σου τέλος πάντων; Υπάρχει μια απίστευτα ηλεκτρισμένη και πολύ ερwτική ατμόσφαιρα στον αέρα, και δεν είναι καθόλου … τυχαίο!

Το σύμπαν στέλνει ερwτικό κάλεσμα, και ζητάει από τους άντρες και τις γυναίκες να…
ενωθούν! Γιατί; Γιατί έρχεται μια εντελώς νέα εποχή, που δεν αντιμετωπίζεται από την μονάδα.

Ο έρωτας θα φέρει τις δυνάμεις εκείνες που χρειάζεται η ζωή για να πάει στο επόμενο στάδιο. Ο έρωτας, δεν είναι κάτι προσωπικό, είναι μια τεράστια δύναμη που φτιάχνει κόσμους. Πάμε να δούμε ποιος είναι ο δικός σου, ο ένας και μοναδικός συνεργάτης, που μαζί του, με τον έρωτά σας, θα φτιάξετε κόσμους ολόκληρους!

Σκορπιός – Υδροχόος
Μεγάλος έρωτας, από αυτούς που δεν παλεύονται! Δυο πολύ δυνατά πλάσματα, ένα καρμικός Σκορπιός και ένα ζώδιο που έχει Κυβερνήτη του τον Ουρανό, είναι γραφτό να κάνετε ένα απίστευτο ζευγάρι! Παλιά, μπορεί και αυτή η σχέση να μην πήγαινε καλά. Αλλά αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη το εκπληκτικό φαινόμενο του τετραγώνου του Πλούτωνα με τον Ουρανό! Τα τετράγωνα είναι δυσαρμονικές όψεις, στον έρωτα όμως, φέρνουν ξεσηκωμό μεγάλο και σφοδρό, σφοδρότατο πάθος! Πάρα πολύ σεξ και μεγάλες ευκαιρίες για τρελή εξομολόγηση και όρκους, που θα τους πείτε αγκαλιά, ανάμεσα σε παθιασμένα φιλιά!

Ζυγός – Αιγόκερως…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>