Η μικρη τερεζα

1017325_481697038606885_458215718_n

1017325_481697038606885_458215718_n

Ο εφιάλτης κάθε νοικοκυράς! Το πιο σιχαμένο ον που θα επιβιώσει τα πάντα για να μας κάνει τη ζωή πατίνι!
Η κατσαρίδα!
Υπάρχουν πολλοί τρόποι αντιμετώπισης των κατσαρίδων, αναλόγως το σημείο που απαντάται η κυκλοφορία τους.

1. Σε αυλές και σχισμές φρεατίων
Αν η τακτική απολύμανση δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, δοκιμάστε να ψεκάζετε τα επίμαχα σημεία με πετρέλαιο, ή βενζίνη.

Αν πέσετε στα Ο.Υ.Κ. των κατσαρίδων και δεν πιάνει, αναγκαζόμαστε να καταφύγουμε στη συνθετική πυρεθρίνη, την οποία βρίσκουμε σε φυτώρια. Η συνθετική πυρεθρίνη είναι το δραστικό συστατικό όλων των “mec” εντομοκτόνων, και λειτουργεί σαν παραλυτικό νεύρων. Αν την προμηθευτείτε ακολουθείστε πιστά τις οδηγίες του γεωπόνου για τις αναλογίες διάλυσης στο νερό, και μην το παρακάνετε γιατί είναι πολύ ισχυρό δηλητήριο.
Η πυρεθρίνη δρα σαν νευροπαραλυτικό, και σκοτώνει την κατσαρίδα. Ακόμα όμως κι αν αυτή είναι από τις πιο νταβραντισμένες, σίγουρα την παραλύει. Αν λοιπόν ψεκάσετε και την επόμενη μέρα τις βρείτε ανάσκελα να κουνάνε πόδια και κεραίες, μην πανικοβληθείτε, είναι ένα βήμα πριν τα θυμαράκια!

(Σχόλιο “τροφής”: το συγκεκριμένο προϊόν δεν το γνωρίζω και έχω ενδοιασμούς για την χρήση του. Αν κάποιος ξέρει περισσότερα παρακαλώ να μας ενημερώσει)

Icecreamland

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>