Ζώδια και κουτσομπολιό

100

Ποια ζώδια έχουν την τάση προς το κουτσομπολιό και όταν βρίσκονται πίσω από την πλάτη σου, βγάζουν τα φτυάρια και σε «θάβουν»; Αν λοιπόν έχεις αμφιβολίες για τα φιλαράκια σου ή απλά θέλεις να προφυλαχτείς από το κουτσομπολιό, τότε διάβασε ποια ζώδια δεν κρατούν το στόμα τους κλειστό και γιατί κουτσομπολεύουν.

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός δεν είναι από την φύση του κουτσομπόλης, όμως δεν θα αποφύγει να παρευρεθεί σε μία παρέα που κάνει ατελείωτο κους κους , δεν θα δώσει όμως και μεγάλη σημασία στα κουτσομπολιά που θα ακούσει!
Ποτέ του δεν κάνει κακοπροαίρετα σχόλια , απλά από την βιασύνη και την επιπολαιότητά του, μπορεί να του ξεφύγουν κάποιες πληροφορίες, που δεν θέλεις να βγουν στην επιφάνεια. Αν του εκμυστηρευτείς ένα μεγάλο μυστικό σου και τον απειλήσεις ότι αν το αποκαλύψει δεν θα του ξαναμιλήσεις, τότε πολύ πιθανό το μυστικό σου να μην είναι και τόσο ασφαλές.
Είναι τόσο αντιδραστικός, που δεν μπορεί να υπακούσει σε κανόνες. Ωστόσο ακόμα και αν κάποια στιγμή παρεκτραπεί και κουτσομπολέψει και καταλάβει στη συνέχεια το λάθος του, θα προσπαθήσει να το καλύψει!

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος κουτσομπόλης;;; Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις…. Είναι ένα από τα πιο εχέμυθα παιδιά του ζωδιακού! Λεει λίγα λόγια και σωστά, ακούει και παρατηρεί τα πάντα και αποφεύγει τους ανθρώπους που είναι ανάξιοι εμπιστοσύνης.
Αν λοιπόν έχεις ένα μυστικό που δεν θέλεις να αποκαλυφθεί, αλλά θέλεις να το μοιραστείς κάπου, τότε ο Ταύρος είναι το άτομο που θα σεβαστεί απολύτως αυτό που θα του εκμυστηρευτείς. Τα μοναδικά κους κους που θα ακούσεις από το στόμα του, είναι για τη showbiz ή για άτομα που είναι εκτός του περιβάλλοντος του.
Ωστόσο σε προειδοποιώ:Η εχεμύθεια από την πλευρά του είναι δεδομένη, ωστόσο αν εσύ κάνεις κάτι και του κλονίσεις την εμπιστοσύνη του, τότε ξέχασέ τον!

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>