Ζώδια και κεραυνοβόλος έρωτας! Ποια ζώδια ερωτεύονται με την πρώτη ματιά;

xronos2

Κεραυνοβόλος έρωτας!
«Αχ! Από τα μάτια πιάνεται, στα χείλη κατεβαίνει…» Τι είναι αυτό που μπορεί να μας κάνει, ενώ βρισκόμαστε σε ένα χώρο μαζί με 300 άλλα άτομα, εμείς μέσα απ’ όλο το πλήθος να ξεχωρίσουμε τον έναν και μοναδικό; Τι είναι εκείνο που θα μας κεντρίσει το ενδιαφέρον και την προσοχή μας; Κάποιοι το λένε «χημεία», και είναι μέχρι κάποιο σημείο, με κάποιο τρόπο «οσμιζόμαστε» ο ένας τον άλλον και επικοινωνούμε σε ένα ασυνείδητο επίπεδο. Έτσι, μετά από λίγο καιρό, γνωρίζοντας το άλλο άτομο καλύτερα, συνειδητοποιούμε πόσο διόλου τυχαία δεν ήταν η επιλογή μας… Το ίδιο βέβαια κι εμείς για εκείνον. Άλλοτε αυτά που μας ενώνουν είναι τα προτερήματά μας κι άλλες πάλι φορές τα κοινά μας ελαττώματα. Σίγουρα, ο χρόνος θα αποδείξει πόσο δυνατή μπορεί να σταθεί αυτή η σχέση. Πάντως, μια καλή αρχή είναι το ήμισυ του παντός!

Ασφαλώς, όσο νεότεροι είμαστε, τόσο ευκολότερα ερωτευόμαστε κεραυνοβόλα. Μεγαλώνοντας, για κάποιο λόγο, αυτό γίνεται όλο και σπανιότερα, ίσως γιατί έχουμε ανάγκη περισσότερο την ανάπτυξη της οικειότητας για να αφεθούν και τα αισθήματά μας ελεύθερα. Επίσης, κάποιοι άνθρωποι είναι πιο επιρρεπείς στον κεραυνοβόλο έρωτα και κάποιοι άλλοι όχι. Οι συναισθηματικές καταστάσεις του καθενός μας διαφέρουν ανάλογα με το πώς μεγαλώσαμε, τα κριτήρια της ζωής μας και την προσωπικότητά μας. Όλα αυτά μπορούμε να τα επισημάνουμε στον αστρολογικό μας χάρτη.

Οι θέσεις και οι όψεις πλανητών όπως της Αφροδίτης, του Άρη, της Σελήνης, του Ουρανού, του Ποσειδώνα, αποτελούν πολύ καλές ενδείξεις για να δούμε κατά πόσο μας συμβαίνει συχνά και όταν μας συμβαίνει, αν είναι συνήθως για το καλό μας ή όχι. Το σίγουρο είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την ανάγκη να νιώσουν ερωτευμένοι, έχουν ανάγκη να νιώσουν εκείνο το πετάρισμα στο στήθος, να δουν το πρόσωπό τους στον καθρέφτη να λάμπει από ένα φως εσωτερικό που μας κάνει πιο όμορφους και πιο θελκτικούς, σε σημείο που δεν αναγνωρίζουμε σχεδόν κι εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας. Όταν είμαστε ερωτευμένοι, νιώθουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, νιώθουμε πλήρεις, νιώθουμε ευτυχισμένοι! Μεγάλη υπόθεση να νιώθει κάποιος ευτυχισμένος στις μέρες μας. Ανάλογα με το στοιχείο στο οποίο ανήκουμε, άλλοτε το δείχνουμε έντονα κι άλλοτε με μια διαφορετική γλώσσα του σώματος. Όπως και να ’χει όμως, ποτέ δεν περνάει απαρατήρητο. Είθε ο θεός του Έρωτα σύντομα να μας πετύχει με το ευλογημένο βέλος του κατάστηθα!

ΚΡΙΟΣ

Φωτιά, εύφλεκτο υλικό, ένας Κριός, όταν ερωτευτεί, δεν ξέρει τι θα πουν αναστολές και ντροπές. Θα το καταλάβεις αμέσως! Θα διασχίσει τον κατάμεστο χώρο όπου τυχόν βρίσκεστε και θα έρθει κατ’ ευθείαν to the point… Θα σας πλησιάσει με στητή κορμοστασιά, σε στυλ κάτι από την κίνηση του Ρίτσαρντ Γκιρ στο «Αμέρικαν ζιγκολό» και με πρόφαση το θόρυβο του χώρου θα σας ψιθυρίσει κάτι στ’ αυτί που θα σας προκαλέσει σύγκορμες ανατριχίλες! Βέβαια, όσο εύκολα ερωτεύεται κεραυνοβόλα, άλλο τόσο εύκολα μπορεί και να ξε-ερωτευτεί, γι’ αυτό προσοχή, κρατήστε του αμείωτο το ενδιαφέρον και θα παίζετε πάντα στο δικό σας γήπεδο!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και στοιχείο της γης, ο Ταύρος μας μια χαρά μπορεί να δαγκώσει τη λαμαρίνα κι αυτός! Θα σας πλησιάσει, ίσως με πρόσχημα κάτι άσχετο, αλλά που θα μπορούσε να σταθεί αφορμή για να πιάσετε κουβέντα, έτσι όμως και έχει «τσιμπήσει» το κατάλληλο …θεματάκι, θα σας μονοπωλήσει το ενδιαφέρον για αρκετή ώρα, σε σημείο μάλιστα που το μόνο που θα προλαβαίνετε να κάνετε είναι να βγάζετε που και που κανένα επιφώνημα του στυλ «επιδοκιμάζω αυτό που λες και συμφωνώ». Το παιχνίδι το παίρνει όλο επάνω του από την αρχή. Θα κοιτάξει οπωσδήποτε να σας εντυπωσιάσει με τις γνώσεις του επί παντός επιστητού. Μην κάνετε το λάθος και διαφωνήσετε μαζί του…

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>