Ζωδια και μνημη!

θερμοσίφωνα

ΚΡΙΟΣ: Ο Κριός κάνει στη διάρκεια ενός 24ώρου τόσα πολλά και με τέτοια ταχύτητα, που είναι επόμενο ορισμένα ψιλοπράγματα να μένουν απ’ έξω. Ο χαρακτηρισμός «ψιλοπράγματα» περιλαμβάνεται στην απάντηση που θα δώσει, αν τον κατηγορήσουν για την παράλειψή του. Σιγά μωρέ κι εσύ, τόσο φοβερό ήταν; Φυσικά, εκνευρίζεται πάρα πολύ αν οι συνέπειες της αφηρημάδας του επιφέρουν ταλαιπωρία, απώλεια χρόνου ή κίνδυνο , π.χ. να κλειστεί έξω από το σπίτι του μια βροχερή χειμωνιάτικη νύχτα. Οπότε το καλύτερο που θα έχεις να κάνεις, αν είσαι μαζί του, είναι …την πάπια, για να μην τον εξοργίσεις περισσότερο. Απλώς, την επόμενη φορά, ρώτα ανέμελα πριν ξεκινήσετε, «Τα κλειδιά σου τα πήρες;»

1 Σχολιο

  1. Mαρθα

    September 8, 2015 at 11:45 am

    Ειναι η προτη φωρα που διαβαζω για τα χουγια του καθε ζωδιου και ειναι γραμενα με τοσο χιουμορηστικο τροπο. Μπραβο! Ειμαι Λεον και ο φιλος μου Διδυμος.
    Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ολοι μα ολοι μας εχουμε τα θεματακια μας. Κατα καιρους διαβαζω διαφορα σχολια για τα ζωδια τα οποια ειναι πολυ πικροχολα. Αυτο που εσθανομαι αμεσος διαβαζοντας τα ειναι οτι το ατομο που τα γραφη αυτα, η εχει πικραθη απο καποια ζωδια, η εχει μηνη @γ@….τη/τος για πολυ καιρο!
    Οταν γραφετε κατι δημοσια, να ειστε αντικημενηκοι και χορης να περνετε τιποτα προσοπικα. Αφηστε τα θεματα σας σπιτι, μην τα κουβαλατε στην δουλεια.
    Αυτος/τη που εγραψε το παραπανω αθρο με τα ζωδια, βρικε τροπω και εβαλε χιουμορ στα μιον του καθενος μας οστε να μην ενοχληθουνε οι ψυχες.

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
1
Πες μου τι ζωδια ειναι να σου πω αν σου ψαχνει το κινητο!

ΚΡΙΟΣ Αν ο Κριός έχει …ψυλλιαστεί ότι κάτι του κρύβεις, είναι περισσότερες οι πιθανότητες να σε ρωτήσει απευθείας, παρά να...

Close