Γεμισε το πιατο σου με χρωμα!

1349767321_0051

Γεμίστε το πιάτο σας με Χρώμα με τους Υγιεινούς Υδατάνθρακες!

Τα πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά είναι η βάση της καθημερινής μας διατροφής. Γεμάτα βιταμίνες και μέταλλα, μας βοηθούν να διατηρούμε σε καλή κατάσταση τα όργανά μας και το ανοσοποιητικό μας σύστημα διατηρώντας το σώμα μας δυνατό.
Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε τα σωστά φρούτα και λαχανικά χωρίζοντας τα σε 7 ξεχωριστές χρωματικές ομάδες. Κάθε χρωματική ομάδα παρέχει ζωτικά αλλά διαφορετικά φυτικά συστατικά, που βοηθούν το σώμα μας να έχει καλύτερη απόδοση.
Το να τρώτε απλά περισσότερα φρούτα και λαχανικά δεν είναι λύση – πρέπει να είναι τα σωστά φρούτα και λαχανικά. Τα αμυλώδη λαχανικά όπως τα μπιζέλια ή οι φακές (200-250 θερμίδες ανά κούπα) είναι υγιεινά, αλλά περιέχουν περισσότερες θερμίδες από όσες ίσως επιθυμείτε. Αν πρέπει να τρώτε περισσότερο για να ικανοποιήσετε την πείνα σας, προτιμήστε πολύχρωμα λαχανικά. Π.χ. το σπανάκι και τα σπαράγγια είναι καλύτερες επιλογές από το καλαμπόκι και τα μπιζέλια που έχουν περισσότερες θερμίδες.

ΟΧΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΠΕΖ!
Όταν σκέφτεστε ποιες τροφές να απολαύσετε χρησιμοποιείστε και το χρώμα ως οδηγό. Πολλοί καφέ και μπεζ υδατάνθρακες (πχ μακαρόνια, φασόλια και πατάτες) μπορεί να είναι υγιεινά αλλά είναι επίσης και υψηλά σε θερμίδες.
Δείτε το παρακάτω παράδειγμα:
2 κούπες σπανάκι = 80 θερμίδες
2 κούπες ρύζι ή πατάτες = 600 θερμίδες

NTINA BIDIADAKH
6974643751
διατροφη για μια καλυτερη ζωη!
http://24hourwellness.4tyshop.gr/

Icecreamland

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>