Ανακαλύψτε ποια είναι τα σ έ ξ ι μυστικά που κρύβει κάθε ζώδιο

seksovomva

Ίσως έχεις ακούσει πολλά για το πόσο σέξι είναι η συμπεριφορά κάθε ζωδίου και μπορεί να επιχείρησες να τα προσπάθησες και στην πράξη – άλλοτε με επιτυχία κι άλλοτε όχι. Παρακάτω, επιχειρείται η… κωδικοποίηση τριών βασικών σεξουαλικών παραγόντων που σκοπό έχει να σε βάλει στο σωστό ζωδιακό δρόμο, μια και καλή!

Επίσης, γίνεται διαχωρισμός της σεξουαλικής συμπεριφοράς αντρών και γυναικών, αφού αναμφισβήτητα υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στον αρσενικό και τον θηλυκό εκπρόσωπο κάθε ζωδίου.

Κάθε ζώδιο παρουσιάζεται σύμφωνα με:

1) Τη σχέση που έχει με το σεξ
2) Το πιο σέξι μυστικό του
3) Το ερωτικό του κουμπί για σίγουρη διέγερση

Καλό είναι να γνωρίζεις πως ότι διαβάσεις παρακάτω μπορεί να ισχύει και για το ζώδιο όπου βρίσκεται η Αφροδίτη, ο Άρης ή και η Σελήνη σε κάθε προσωπικό ωροσκόπιο.

Σε κάθε περίπτωση, μην αμελείς να εφαρμόζεις καθημερινά το σύνθημα «Make love not war»!

ΚΡΙΟΣ

Άνδρας
Μιλάμε για το άλφα αρσενικό. Κάτω από την εμφάνιση του Κριού βρίσκεται ένα ορμονικά ορμητικό ζώο, έτοιμο να αναλάβει το σεξουαλικό προβάδισμα. Είναι γνωστό ότι είναι λίγο σκληρός στο κρεβάτι, θεωρώντας ότι οι γυναίκες είναι κάτι σαν παιχνίδι.
Το sexy μυστικό του: Προτιμά την ιεραποστολική στάση, αλλά να κρατά ο ίδιος τον κυρίαρχο ρόλο. Είναι αυτό που λέμε «σε βάζει κάτω και σ’ αλλάζει τα φώτα»
Πώς να τον ανάψεις: Αποκάλεσέ τον «Αφέντη» και άρχισε τα επιφωνήματα θαυμασμού στη θέα του «εξοπλισμού» του.

Γυναίκα
Η πρωτόπλαστη Εύα του ζωδιακού, βλέπει τον εαυτό της ως το «κελεπούρι του Αιώνα». Να σας σημειώσω ότι έχει έντονες σωματικές ανάγκες για σεξ κάθε μέρα και ποθεί τη στιγμιαία ικανοποίηση.
Το sexy μυστικό της: Λατρεύει τη «σκληρή» μεταχείριση και να είναι από πάνω.
Πώς να την ανάψεις: Σόκαρέ την ερωτικά σε ένα εξωτερικό περιβάλλον (τρένο, μετρό ή λεωφορείο) και ανέβασε την αδρεναλίνη της, με την υποψία ότι θα συλληφθείτε!

ΤΑΥΡΟΣ

Άνδρας
Ο άνδρας είδωλο. Θέλει να τον θέλουν και να προσελκύσει κυρίαρχες γυναίκες που θα τον αντιμετωπίσουν σαν ένα τρόπαιο. Ισχυρός και ήρεμος, είναι η επιτομή του ανδρισμού, αλλά πάντα περιμένει τη γυναίκα να κάνει την πρώτη κίνηση.

Το sexy μυστικό του: Αγαπά τα ατελείωτα ερωτικά παιχνίδια.
Πώς να τον ανάψεις: Τοποθέτησε έναν καθρέφτη στο υπνοδωμάτιο έτσι ώστε να σε βλέπει να τον οδηγείς στα άκρα!

Γυναίκα
All time classic κούκλα. Θηλυκή και όμορφη, λαχταρά έναν άνθρωπο να παίξει τον Ken (της Barbie…). Είναι άγρια στην κρεβατοκάμαρα χωρίς ντροπή και ενστικτώδης, προκειμένου να ικανοποιήσει το σύντροφό της.
Το sexy μυστικό της: Της αρέσει να γλείφει και να φιλά κάθε σπιθαμή του εραστή της.
Πώς να την ανάψεις: Χάιδεψε το λαιμό της και φίλησε τους ώμους της.

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>