Τι μαρτυράνε τα μηνύματα που ανταλλάσσετε;

Δώσε βάση λοιπόν στα σημεία-κλειδιά για να μπορέσεις να αποκωδικοποιήσεις τη συμπεριφορά του και να αποφασίσεις πώς θα χειριστείς την κατάσταση αναλόγως.

Η ταχύτητα, η συχνότητα όσο και το περιεχόμενο των μηνυμάτων που σου στέλνει ένας άντρας μαρτυράνε πολλά για τον ίδιο και για τις προθέσεις του. Δώσε βάση λοιπόν στα σημεία-κλειδιά για να μπορέσεις να αποκωδικοποιήσεις τη συμπεριφορά του και να αποφασίσεις πώς θα χειριστείς την κατάσταση αναλόγως. Τι ακριβώς σου λέει μέσα από τα μηνύματα του;

1. Αν ενδιαφέρεται
Είναι γεγονός πως κάποιοι άντρες βαριούνται τα πολλά μηνύματα. Όμως όταν σου έρθει η αναφορά παράδοσης αλλά βλέπεις πως εκείνος δεν μπαίνει στον κόπο να σου απαντήσει, τότε μπορείς να συμπεράνεις άμεσα πως δεν ενδιαφέρεται. Σ’ αυτή την περίπτωση καλύτερα να σταματήσεις να του στέλνεις. Μ’ αυτό το σκεπτικό, στείλε του το πρώτο μήνυμα και μετά περίμενε αν και πότε ?δες πιο κάτω- θα σου απαντήσει. Μην αρχίσεις να τον σπαμάρεις με απανωτά μηνύματα γιατί τότε μπορεί να σου στείλει μια μονολεκτική απάντηση απλά για να σε ξεφορτωθεί κι εσύ να νομίζεις ότι ανταποκρίνεται (γιατί έτσι θα ήθελες να πιστεύεις). Θυμίσου ότι ακόμα κι αν είναι ντροπαλός ή υπεραπασχολημένος αν πραγματικά του αρέσεις θα βρει τον τρόπο και τον χρόνο να σου απαντήσει μέσα σε λογικά χρονικά πλαίσια ?ήτοι, το πολύ λίγες ώρες αργότερα.

2. Πόσο καλά Ελληνικά ξέρει
Αν επιμένει στα γκρίκλις, ή αν πετάει το ένα «μαργαριτάρι» μετά το άλλο από άποψη γραμματικής ή συντακτικού μπορείς να συμπεράνεις ότι η έχει αρκετά κενά στην εκπαίδευση του. Π.χ. αν χρησιμοποιεί τη λέξη «άραγε» για να δηλώσει ένα συμπέρασμα αντί για τη λέξη «άρα» που είναι το σωστό, θα ξέρεις ότι δεν πρόσεχε ιδιαίτερα στην παράδοση της Γλώσσας. Αν ανήκεις στην ίδια συνομοταξία μάλλον δεν θα σε νοιάζει καθόλου, αν όμως έχεις πάθος με τα γράμματα, τότε αυτές οι ελλείψεις του μάλλον θα σε ξενερώσουν εντελώς.

3. Πόσο γρήγορα απαντάει…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Πώς εθίζονται τα ζώδια στον έpωτα και πώς βιώνουν τον χωρισμό

Στον αστρολογικό χάρτη, ο Ποσειδώνας είναι ο κατεξοχήν πλανήτης που καθιστά ευάλωτο και ανίσχυρο το άτομο απέναντι στους εθισμούς και...

Close