Σε μπερδεύει; 12 σημάδια αποκαλύπτουν ότι δεν σε βλέπει και τόσο φιλικά!

Εσένα σου αρέσει. Χωρίς αμφιβολία. Σου αρέσει ο τρόπος που γελάει, o τρόπος που σε κοιτάει, το λακάκι στο μάγουλο του όταν χαμογελάει. Δεν έχετε ανταλλάξει ποτέ κάτι παραπάνω από τις φιλικές συζητήσεις που κάνουν δυο καλοί φίλοι. Αν όμως μέσα σου πιστεύεις ότι κάτι άλλο θέλει από σένα και δεν στο λέει μπορείς να εμπιστευτείς τα σημάδια που αποκαλύπτουν ότι δεν σε θέλει για φίλη απλώς.
1. Αλλάξει τον τρόπου που συμπεριφέρεται όταν είστε μαζί. Όταν βγαίνετε έξω με φίλους καταλαβαίνεις πως δεν φέρεται με τον ίδιο τρόπο που θα φερόταν αν δεν ήσουν εκεί. Θέλει με ένα τρόπο να σε εντυπωσιάσει και έτσι ξαφνικά γίνεται περισσότερο ευγενικός με τα παιδικά και δίνει την προσοχή του σε σένα.

2. Κάνει τυχαίες ερωτήσεις. “Έχεις φίλο”; “Τι έκανες χτες”; Το ότι σε ρωτάει αν έχεις φίλο είναι γιατί θέλει να μάθει για την προσωπική σου ζωή. Το ότι σε ρωτάει τι έκανες χτες είναι γιατί θέλει να δει με ποιον ήσουν. Η περιέργει φανερώνει ενδιαφέρον.

3. Βρίσκει πάντα ένα λόγο για να σε αγγίζει. Το σώμα του είναι συνήθως κοντά στο δικό σου και νιώθεις πάντα ότι θέλει να σε αγγίζει. Και για να το κάνει βρίσκει ότι δικαιολογία μπορεί. Σε κρατάει να μπεις στο αμάξι, να κατέβεις τα σκαλιά ή σε αγκαλιάζει όταν λες κάτι πολύ αστείο.

4. Σου λέει σε όλα ναι…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Πως αντιδράει το κάθε ζώδιο όταν εκνευρίζεται;

Πως αντιδράει κάθε ζώδιο, όταν πεις «βαριές κουβέντες» για το άτομό του Κάθε ζώδιο έχει τα ευαίσθητα σημεία του που...

Close