Πώς εθίζονται τα ζώδια στον έpωτα και πώς βιώνουν τον χωρισμό

Στον αστρολογικό χάρτη, ο Ποσειδώνας είναι ο κατεξοχήν πλανήτης που καθιστά ευάλωτο και ανίσχυρο το άτομο απέναντι στους εθισμούς και ακολουθεί ο Πλούτωνας, που θα ωθήσει το άτομο στην προσκόλληση και την εμμονή, κάνοντας βέβαια και οι δύο όψεις με προσωπικούς πλανήτες, κυρίως με Αφροδίτη και ¶ρη.

Τα ζώδια του νερού, επίσης, είναι αυτά που διαθέτουν μεγαλύτερη ευκολία, όσον αφορά την εξάρτηση, και βέβαια ο Πέμπτος οίκος, μέσα από τον οποίο παίρνουμε τις πληροφορίες, όσον αφορά τον τρόπο που το άτομο διαχειρίζεται την ερωτική του ζωή. Μπορούμε όμως να πάρουμε πληροφορίες έστω απλά και μόνο από το ζώδιο, έτσι ώστε να έχουμε μία πρώτη γεύση για το πόσο εύκολα μπορεί να εθιστεί ερωτικά και το πιο σημαντικό πόσο δύσκολα μπορεί να απεξαρτηθεί από αυτό το αρχέγονο συστατικό που ονομάζεται Έρωτας.

 

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι η φλόγα που θα ανάψει κατευθείαν και θα συμπαρασύρει ό, τι βρεθεί στο πέρασμά του. Αδιάφορος για τις όποιες συνέπειες, μπαίνει στο ερωτικό παιχνίδι και εκφράζει το πάθος του. Σίγουρα όμως, δεν ανήκει στην κατηγορία εκείνη, όπου ο ίδιος θα εμπλακεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να προσκολληθεί σε μία κατάσταση, στην περίπτωση που καταλάβει ότι δεν τον οδηγεί πουθενά. Ξέρει όμως να παίρνει αυτό που θέλει, όπως επίσης και να δίνει αυτό που ο/η σύντροφός του έχει ανάγκη. Τον βοηθά ο τρόπος που στην αρχή μπαίνει στη σχέση. Καίει γρήγορα τα συναισθήματα και το πάθος. Όπως επίσης, και στην περίπτωση που πέσει θύμα απόρριψης, ο χρόνος της απεξάρτησης δε θα κρατήσει πολύ. Εύκολα σχετικά θα ξαναβρεθεί στην πρότερη του θέση, αυτήν του κυνηγού, κρατώντας όμως τις καλύτερες αναμνήσεις, χωρίς όμως να έχει καμία διάθεση να διατηρήσει την όποια επαφή. Για τον Κριό δεν υπάρχει πρώην. Υπάρχει μόνο ο/η επόμενος-η.

ΤΑΥΡΟΣ
Παρότι σταθερό ζώδιο, δεν αφήνεται στο έλεος του χρόνου, προκειμένου να μπορέσει να θεραπεύσει τις πληγές του. Και το περίεργο είναι ότι εθίζεται στο πάθος του έρωτα. Η εξήγηση βέβαια γιΆ αυτό είναι αυτή η ευκολία που διαθέτει στο να μην εμπλέκεται συναισθηματικά. Για έναν Ταύρο όμως ελλοχεύει ο κίνδυνος της σεξουαλικής εξάρτησης. Δεν μπορεί εύκολα να ξεφύγει από τα πλοκάμια του συντρόφου, εάν η διέγερση που του προκαλεί είναι τέτοια, ώστε να ανακαλύπτει καινούργια μονοπάτια σεξουαλικής έκφρασης. Η διάρκεια όμως του σεξουαλικού εθισμού θα εξαρτηθεί και από τον τρόπο που θα το χειριστεί ο/η σύντροφος. Εάν τεθούν θέματα συναισθηματικής διεκδίκησης, εάν αισθανθεί ότι παραβιάζεται η αυτονομία και η ασφάλειά του, τότε εύκολα μπορεί να πάρει την απόφαση να αποστασιοποιηθεί, επιστρατεύοντας το ρεαλισμό και τη σταθερότητά του, προκειμένου όσο πιο ανώδυνα να περάσει σε νέα κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Όταν εκείνος που αγαπάς δεν είναι ο… εαυτός του! Οι ασυνήθιστες συμπεριφορές των ζωδίων.

Είναι ένα από πιο δικά σου πρόσωπα, το ταίρι σου, ο καλύτερός σου φίλος, το παιδί σου, αλλά μερικές φορές...

Close