Πως αντιδρα το καθε ζωδιο στην προοπτικη του γαμου;

πολύωραία

Κριός
Του αρέσει η ανεξαρτησία και αναζητεί τον έντονο ερωτισμό στη σχέση. Δεν έχει κάτι εναντίον μιας μόνιμης δέσμευσης, ή και επίσημης, αρκεί να τον εξιτάρει η σχέση του, χωρίς να βουλιάξει σε καθημερινές φθορές και να χάσει την ορμητικότητά του.

Ταύρος
Αναζητεί τις μόνιμες σχέσεις, αποφεύγει τις αλλαγές στην ερωτική ζωή, αλλά για να μπει σε διαδικασία να επισημοποιήσει, θέλει σπρώξιμο. Βολεύεται εύκολα και όταν συζεί, δε βρίσκει λόγο να το αλλάξει με ένα γάμο. Το συζητά όμως, αρκεί να υπάρχει η άκρως απαραίτητη προϋπόθεση της αρμονίας.

Δίδυμοι
Δύσκολα δεσμεύεται, αφού αρέσκεται στις εναλλαγές των ερωτικών συντρόφων και βλέπει τη σχέση αρκετά επιπόλαια. Δεν του αρέσουν οι σοβαρές συζητήσεις γύρω από το μέλλον μιας σχέσης, αφού ζει για το τώρα και όχι για το αύριο. Ακόμα και αν προχωρήσει σε γάμο, δεν αλλάζει κάτι, αν μια σχέση γίνεται βαρετή, θα προσπαθήσει να την ζωντανέψει με κάθε τρόπο. Έστω και με παράλληλες σχέσεις.

Καρκίνος…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
παντελίδης
Πως αντιδρουν τα ζωδια στον χωρισμο;

ΚΡΙΟΣ Ο Κριός θα σε κοιτάξει πετρωμένος, γιατί ασφαλώς δεν το περίμενε εσύ να θέλεις να αφήσεις… ποιον; Εκείνον ;!!!...

Close