Ποια ζώδια αγαπούν σταθερά, χωρίς αμφιβολίες;

Τα ζώδια και η δύναμη της αληθινής αγάπης!

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός παθαίνει πότε πότε κρίσεις αμφισβήτησης για τη σχέση του, ιδιαίτερα όταν έχει παρέλθει η αρχική ανάφλεξη του πάθους. Αφενός είναι από τα κτητικά ζώδια και μπορεί εύκολα να αισθανθεί ότι απειλείται και αφετέρου, δυσκολεύεται να λειτουργήσει σε οποιαδήποτε κατάσταση, αν δεν έχει το κίνητρο του ενθουσιασμού. Και οι δικοί του ενθουσιασμοί συνήθως είναι έντονοι, αλλά βραχύβιοι. Παρόλα αυτά ο Κριός δείχνει αφοσίωση στη σχέση του και την υπερασπίζεται μαχητικά από οποιονδήποτε εξωτερικό κίνδυνο, άλλο αν μπορεί σε άλλη φάση να της κάνει σαμποτάζ… από μόνος του. Είναι απλό: αν κάποιος δικαιούται να χαλάσει τη σχέση λόγω αμφιβολιών, αυτός θα είναι αποκλειστικά ο ίδιος και κανένας άλλος.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος δίνει μεγάλο χρονικό περιθώριο στον εαυτό του, μέχρι να κατασταλάξει για το είδος και τη βαρύτητα της σχέσης του. Στο μεταξύ, μπορεί να τη βάζει διαρκώς στο μικροσκόπιο της αμφισβήτησης, έστω κι αν εξωτερικά αφήνει την εντύπωση πως είναι ήσυχος και ικανοποιημένος στο πλευρό του συντρόφου του. Όταν όμως τελικά αποφασίσει ότι μπορεί να βασιστεί στην εν λόγω σχέση, να πιστέψει σε εκείνη, δεν αφήνει πια χώρο για αμφιβολίες. Τόσο που μπορεί να καταλήξει στο αντίθετο άκρο, δηλαδή να αποφεύγει να την αμφισβητήσει, ενώ πιθανόν θα έπρεπε. Είναι ίσως και μια άρνησή του να υποστεί την απογοήτευση από το γεγονός ότι έκανε λάθος εκτίμηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Πώς θα καταλάβεις ότι δεν σε θέλει!

Η ανταπόκριση σε ένα φλερτ είναι two way street. Ανταποκρίνομαι-ανταποκρίνεσαι. Λαμπρά! Ο δεύτερος δρόμος; Ανταποκρίνεσαι-Ούτε να σε φτύσω. Ξεκάθαρα…

Close