Ποια ζωδια το βαζουν στα ποδια με την πρωτη δυσκολια;

Οι αισθηματικές σχέσεις έχουν γίνει πλέον ένας αγώνας μετ’ εμποδίων και στους περισσότερους δεν αρέσουν τα δύσκολα! Βάζουν την ουρά κάτω από τα σκέλια και εξαφανίζονται σε χρόνο ντε-τε, όταν προκύψει κάποιο πρόβλημα, στο οποίο πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να βρουν λύση!Σε ποια ζώδια μπορείς πραγματικά να βασιστείς και να περιμένεις ότι είναι ικανά να ρίξουν «γροθιά στο μαχαίρι», προκειμένου να στηρίξουν τη σχέση τους και να σταθούν δίπλα σου; Ποιοι είναι οι «άπιαστοι», που δειλιάζουν μπροστά στην πρώτη δυσκολία και το βάζουν στα πόδια; Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του προσώπου που σε ενδιαφέρει και μάθε όλη την αλήθεια!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι πράγματι θαρραλέος, ντόμπρος και ξεκάθαρος… Δεν εγκαταλείπει εύκολα τον αγώνα, αρκεί να θέλει να συνεχίσει να μάχεται! Όταν έχει αισθήματα για έναν άνθρωπο, θα θελήσει να αποδείξει την αξία του, τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά του και θα σταθεί στο σύντροφό του, προκειμένου στη συνέχεια να λάβει τα εύσημα! Αν όμως, το γλυκό δεν έχει δέσει, με λίγα λόγια αν ο Κριός έχει αρχίσει να… ξενερώνει, τότε η πρώτη δυσκολία θα σταθεί σαν μία πολύ καλή αφορμή για να το βάλει στα πόδια και στην συνέχεια, ούτε γάτα ούτε ζημιάΑς μην ξεχνάμε κιόλας, ότι ο Κριός ξενερώνει με τα προβλήματα, χάνει το ενδιαφέρον του και κουράζεται γρήγορα.

ΤΑΥΡΟΣ…

Το πείσμα και η επιμονή του Ταύρου δεν του επιτρέπουν να το βάλει στα πόδια και να τρέξει μακριά από έναν άνθρωπο, για τον οποίο τρέφει αισθήματα! Έτσι λοιπόν, είναι ικανός να ρίξει γροθιά στο μαχαίρι, να σταθεί στο ταίρι του, να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά, αρκεί η δυσκολία που έχει προκύψει να μην κλονίζει την εμπιστοσύνη του! Ο Ταύρος, είναι ικανός να το βάλει στα πόδια αν τον εξαπατήσεις, αν τον κοροϊδέψεις, αν του πεις ψέματα και προδώσεις την εμπιστοσύνη του… Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, ο Ταύρος θα βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια και θα τρέξει μακριά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

1 Σχολιο

  1. mira

    March 19, 2016 at 8:00 am

    Παιδιά..ποιος έγραψε αυτό το άρθρο;;; Μάλλον ήξερε εμένα

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Ζωδια και ατυχιες στον ερωτα…

ΚΡΙΟΣ Αν ο Κριός αποδώσει το φταίξιμο για την ερωτική του ατυχία στον εαυτό του, θα ακούσεις τις τρεις λεξούλες...

Close