Ποια ζωδια εχουν τρελη χημεια στο κρεβατι;

πολυωραία

Οι προτιμήσεις μας στο κρεβάτι, οι φαντασιώσεις είναι μια εξαιρετικά πολύπλοκη κατάσταση. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και αυτή η μοναδικότητα καθορίζεται από τα συνολικά στοιχεία του χάρτη του. Ο Έρωτας ρίχνει τα βέλη του με σκοπό να δημιουργήσει συναισθήματα και ένα δυνατό ζευγάρωμα, να κάνει μια σχέση όσο το δυνατόν καλύτερη.

Τα ζώδια της γης θέλουν να νιώθουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη από τους ανθρώπους που τους περιτριγυρίζουν.

Τα ζώδια της φωτιάς αγαπούν το πάθος και την πρόκληση. Είναι φλογερά και έτοιμα για όλα.

Τα ζώδια του αέρα αγαπούν τα εγκεφαλικά ερεθίσματα. Ξέρουν να παίζουν λογοπαίγνια και διανοητικά παιχνίδια. Επιδιώκουν να διεγείρουν τη φαντασία τους.

Τα ζώδια του νερού θέλουν χάδια και συναίσθημα μέχρι εσχάτων καθώς τους είναι απολύτως απαραίτητα.Τι συναρπάζει τα ζώδια, ποιες είναι οι ιδιαιτερότητές τους και ποια είναι τα ζώδια που ταιριάζουν καλύτερα; Πάμε να δούμε το κάθε ζώδιο ξεχωριστά!

ΚΡΙΟΣ

Το σeξ για τον Κριό είναι ενθουσιασμός, περιπέτεια, ενέργεια. Είναι ρομαντικός και συναισθηματικός και θέλει να είναι πάντα πρώτος. Είναι ένας δυνατός εραστής και του αρέσει το κυνήγι. Απατάει μόνο αν βαρεθεί. Ζει το σeξ στο έπακρο, με πάθος. Είναι εκκεντρικός, αγαπά τα βρόμικα λόγια και τα χάδια στο κεφάλι και το πρόσωπο. Ζηλεύει και είναι λίγο σαδιστής. Μετατρέπει τις φαντασιώσεις του σε πραγματικότητα. Κάνει έρωτα στα πιο απίθανα μέρη και θέλει να εξιτάρει το ταίρι του. Παίρνει πρωτοβουλίες, είναι ανυπόμονος με εύθικτο εγωισμό. Κάνε λίγο τη δύσκολη για να φουντώσει το πάθος του. Άφησέ τον να σε προστατεύει και να νιώθει πως κυριαρχεί. Μην πεις ποτέ ότι βαρέθηκες το σeξ μαζί του γιατί θα κοιτάξει αλλού.
Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί:
Με Λέων: αν περιορίσουν και οι δυο την κυριαρχία τους.
Με Τοξότη: εκρηκτικός συνδυασμός που ανάβει φωτιές.
Με Ζυγό: αν η ηρεμία του Ζυγού ταιριάζει με τις εκρήξεις του.
Με Σκορπιό: αν ο Σκορπιός αντέξει την κυριαρχία του και ο Κριός τη ζήλια του.
Με Ιχθύ: συμπληρώνει ο ένας τον άλλο.
Με Δίδυμο: αν ο Δίδυμος ανοιχτεί στον πρωτοποριακό του τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
ναπερνάμεκαλά
7 Αληθειες για τα ζωδια που θα σε ξαφνιασουν

Έχεις γνώσεις από αστρολογία;Μπορούν να σου κρυφτούν τα ζώδια; Πόσο καλά γνωρίζεις τα χαρακτηριστικά των ζωδίων; Πόσο εύκολο σου είναι...

Close