Πες μου το ζώδιο, να σου πω αν λεει ψέματα

Όλα τα ζώδια κατά καιρούς λένε τα ψεματάκια τους, άλλοτε μικρότερα και άλλοτε μεγαλύτερα. Υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέσαι αν ο σύντροφός σου, οι φίλοι σου και τα κοντινά σου πρόσωπα σου λένε ψέματα; Προσπαθείς να καταλάβεις αν σου λένε όλη την αλήθεια ή προσπαθούν να σου «θολώσουν τα νερά»; Διάβασε το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και ανακάλυψε όλους τους λόγους που μπορεί να σου πει ψέματα, αλλά και τις ενδείξεις που θα σε βοηθήσουν να προστατεύσεις τον εαυτό σου από την απάτη!

ΚΡΙΟΣ

Το Κριάρι είναι ένας ντόμπρος και ξεκάθαρος άνθρωπος, που θα πει την ωμή αλήθεια έστω και αν ξέρει ότι θα πονέσει. Παρόλα αυτά ακόμα και ο Κριός έχει τις στιγμές αδυναμίας του, που θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να πει μικρά και αθώα ψεματάκια για να καλύψει τον εαυτό του. Επειδή είναι ένας άνθρωπος που θέλει να νιώθει ελευθερία και ανεξαρτησία, αρκετά συχνά μπορεί να προφασιστεί κάποιες ψεύτικες δικαιολογίες, για να αποφύγει ένα ανεπιθύμητο ραντεβού, επειδή έχει κάνει άλλα σχέδια για την ημέρα του. Άλλες πάλι στιγμές θα πει κάποια ψεματάκια, για να μην αναγνωρίσει τα λάθη ή τις αποτυχίες του.

Πώς θα καταλάβεις ότι σου λεει ψέματα: Η συμπεριφορά του γίνεται αρκετά αμυντική αλλά και απότομη. Προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή από το φλέγον ζήτημα (που ξέρει ότι λεει ψέματα). Το ψέμα του θα το διακρίνεις από την επιθετική συμπεριφορά που θα εκδηλώσει, στην προσπάθειά του να υπερασπίσει τον εαυτό του.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ειλικρίνεια είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του σταθερού και έμπιστου Ταύρου, που μισεί το ψέμα και προσπαθεί όσο μπορεί να το αποφεύγει. Ωστόσο ακόμα και ο Ταύρος αν βρεθεί σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση ή πιεστεί, τότε θα πει κάποια μικρά ψέματα για να καλύψει τον εαυτό του. Η ζήλια που μπορεί να νιώσει στην ερωτική του ζωή, μπορεί κάποιες στιγμές να τον αναγκάσει να πει κάποια ψέματα για να προφυλαχτεί. Άλλες πάλι φορές θα βρει μία ψεύτικη δικαιολογία, για να αποφύγει μία δραστηριότητα που τον βγάζει από το πρόγραμμα ή τις συνήθειές του. Είναι πολύ πιθανό αν βρεθεί σε πολύ δύσκολη κατάσταση να πει ψέματα για την οικονομική του κατάσταση ή για κάποια αγορά που μπορεί να έκανε (πχ να πει ψέματα ότι ένα προϊόν που αγόρασε κόστισε λιγότερο ή περισσότερο). Επειδή είναι ένας άνθρωπος που διαθέτει μεγάλη ισχυρογνωμοσύνη, κάποιες στιγμές αναγκάζεται να λεει κάποια ψέματα για να πείθει τους συνομιλητές του για τις απόψεις του. Θα προσπαθήσει πάντα όμως τα ψέματα που θα πει, να μην βλάψουν τα αγαπημένα του πρόσωπα!

Πώς θα καταλάβεις ότι σου λεει ψέματα: Είναι λιγομίλητος, δεν κοιτάζει στα μάτια και η ψυχολογική του διάθεση βρίσκεται στα down της. Κρατάει μουτράκια και δεν μπορείς να καταλάβεις τι έχει, τι σκέφτεται και ποιος φταιει!

ΔΙΔΥΜΟΣ…

Το ταλέντο που έχει στην

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Ποια ζώδια αγαπούν σταθερά, χωρίς αμφιβολίες;

Τα ζώδια και η δύναμη της αληθινής αγάπης! ΚΡΙΟΣ Ο Κριός παθαίνει πότε πότε κρίσεις αμφισβήτησης για τη σχέση του,...

Close