Μάθε αν πραγματικά σε αγαπά! Διάβασε το ζώδιο του …

«Υπάρχει κάτι με το οποίο συμφωνούν όλοι οι άνθρωποι της Γης : Ποτέ δεν είμαστε τόσο χαρούμενοι, δημιουργικοί και παραγωγικοί όσο όταν έχουμε αγάπη στη ζωή μας. Χωρίς αυτή, η ζωή μας είναι άδεια και δίχως νόημα. Αν και είμαστε γεννημένοι για την αγάπη, πολλοί από εμάς δεν το συνειδητοποιούμε παρά μόνο όταν είναι πολύ αργά. Η αγάπη μαθαίνεται και πρέπει να σπουδάζεται και να ασκείται διαρκώς. Η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι να μάθεις να αγαπάς και ν’ αγαπιέσαι. Η αγάπη είναι ζωή …» (Λέο Μπουσκάλια)

Κάθε άνθρωπος αγαπά και εκδηλώνει τα συναισθήματά του με τρόπο διαφορετικό. Διάβασε το ζώδιό του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε αν πραγματικά σε αγαπά ….

ΚΡΙΟΣ:

Αρκετές φορές στη ζωή του ένας Κριός, έχει παρασυρθεί από τον ενθουσιασμό του και έχει βιαστεί να πει «το σ’αγαπώ». Άλλες πάλι στιγμές ο εγωισμός του δεν τον άφησε να εκφράσει με λόγια όσα αισθάνεται και αργότερα το μετάνιωσε. Πολλές φορές μπορεί να γίνεται απότομος και νευρικός και οι άνθρωποι γύρω του να αμφισβητούν την αγάπη που τρέφει γι΄αυτούς. Η αγάπη του Κριού βασίζεται στην απόλυτη ειλικρίνεια και εκδηλώνεται με λόγια αλλά και με πράξεις. Όταν ένας Κριός αγαπά, θα είναι πάντα πρώτος στο πλάι σου για να σε βοηθήσει σε κάθε πρόβλημά σου , πολλές φορές θα θελήσει να αναλάβει με τρόπο δραστικό όλη την ευθύνη των προσωπικών σου ζητημάτων προκειμένου να σε απαλλάξει από ζητήματα που σε βαραίνουν. Μπορεί να τον ρωτήσεις αν σε αγαπά και από αντίδραση να σου πει «όχι», όμως ο Κριός είναι ο άνθρωπος που εφόσον σε αγαπήσει, θα είναι πάντα παρών στη ζωή σου!


ΤΑΥΡΟΣ:

Ως γνήσιο παιδί της Αφροδίτης, ο Ταύρος είναι ένας άνθρωπος που αγαπά αλλά και αγαπιέται σταθερά! Στη ζωή του υπάρχουν λίγοι, αλλά καλοί άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεται την ουσιαστική, ειλικρινή αλλά και παντοτινή αγάπη. Μπορεί κάποιες στιγμές να γίνεται απόλυτος, κτητικός, πεισματάρης αλλά και επίμονος και αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα του να σε κάνουν να αμφιβάλεις για τα αισθήματά του, στην πραγματικότητα όμως ένας Ταύρος, από τη στιγμή που αγαπήσει κανείς και τίποτα δεν μπορεί να του αλλάξουν τα συναισθήματά του. Ο Ταύρος θα σου εκφράσει την αγάπη του με πράξεις, θα σε συμπεριλάβει στα μελλοντικά του πλάνα, θα σου αποδεικνύει με την σταθερότητα και την συνέπειά του ότι είναι και θα είναι για πάντα κοντά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ:…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Ζώδια: τράβα τον σαν μαγνήτης!

Ξέρεις τι ζώδιο είναι ο άνθρωπος που θέλεις; Ωραία! Υπάρχουν ερωτικά tips για να τον τραβήξεις και να τον κρατήσεις...

Close