Ζώδια και σχέσεις – Ποιος είναι ο καλύτερος συνδυασμός

εγω

Μπορεί μόνο το ζώδιο μας να καθορίσει την επιτυχία στις σχέσεις μας;…
Γοητευμένοι από τη ιδέα της συμβατότητας των ζωδίων μας στις σχέσεις, αναρωτιόμαστε αν είναι αλήθεια ότι ορισμένοι Ηλιακοί Συνδυασμοί είναι πιο συμβατοί από τους άλλους. Είναι; Και Ναι και Όχι. Το βασικό πράγμα που πρέπει να κατανοήσουμε είναι ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα στην αστρολογία εκτός από το ζώδιό μας. Ο καθένας έχει ένα πλήρη γενέθλιο χάρτη όπου όλοι οι πλανήτες και τα ζώδια εκπροσωπούνται κάπου.

Είναι ένας μοναδικός γενέθλιος χάρτης που πρέπει να συγκριθεί αντίστοιχα με τον πλήρη γενέθλιο χάρτη του συντρόφου μας, για να διαπιστώσουμε τελικά αν μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια επιτυχημένη σχέση. Δεν είναι τόσο απλή η συμβατότητα, φοβάμαι. Η συμβατότητα στις σχέσεις είναι τόσο περίπλοκη, όπως εμείς οι άνθρωποι είμαστε.

Τούτου λεχθέντος, είναι αλήθεια ότι μερικές φορές οι Ηλιακές ενέργειες σχετίζονται καλύτερα με κάποιων άλλων. Σε πολύ γενικές γραμμές, οι ιδανικοί σύντροφοι για ένα ζώδιο του Αέρα ανήκουν στα ζώδια της Φωτιάς και στα ζώδια του ίδιου τους στοιχείου, ενώ τα ζώδια της Γης και του Νερού συνήθως θα είναι συμβατά το ένα με το άλλο. Τα ζώδια της Φωτιάς, πάλι, ταιριάζουν καλύτερα με ζώδια του Αέρα και τα ζώδια της Φωτιάς.

Ας τα δούμε αναλυτικά:

Δύο Ζώδια Φωτιάς
Τα τρία ζώδια της Φωτιάς του ζωδιακού κύκλου είναι: Κριός, Λέων και Τοξότης. Το στοιχείο αυτό σημαίνει ενέργεια. Όταν δύο άνθρωποι οι οποίοι είναι και οι δύο ζώδια της Φωτιάς σμίξουν μαζί, αμοιβαία καταλαβαίνουν ότι οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τις λέξεις. Εάν μπορούν να συμφωνήσουν σε ένα σχέδιο δράσης, ένα είναι βέβαιο, πως τα πράγματα θα γίνουν «βρέξει, χιονίσει». Στο θέμα του έρωτα τώρα, αυτό εκδηλώνεται με το να καταφέρουν να προχωρήσουν την σχέση βαθύτερα και μάλιστα πολύ γρήγορα.

Δύο Ζώδια της Γης…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>