Αλλαξε το στυλ των μαλλιων σου με αφελειες

hair-8
Χριστούγεννα και θέλεις μια αλλαγή  που θα σου δώσει μια φρεσκάδα ανανεώσεις! Οι αφέλειες είναι  η καλύτερη  λύση γι εσένα! Θα αποκτήσεις στυλ χωρίς να χάσεις το ποθητό μάκρος από τα μαλλιά σαου.Οι αφέλειες είναι μία κλασσική, ρετρό,ρομαντική αλλά και rock πρόταση που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις αυτά τα Χριστούγεννα!  Όσες έχετε ίσια μαλλιά δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου για να αποκτήσετε ένα ιδιαίτερο χτένισμα. Με πιασμένα ή ελεύθερα μαλλιά θα έχετε ένα ιδιαίτερο στυλ.Αντιθέτως όσες έχετε σγουρά μαλλιά, ενδεχομένως να πρέπει να περιποιηθείτε λίγο παραπάνω το look σας.

Οι ατίθασες αφέλειες δεν ταιριάζουν σχεδόν σε καμία γυναίκα, σίγουρα θα πρέπει να τις στρώσετε και να τις προσαρμόσετε στο στυλ σας. Εξάλλου για μια ισιωμένη φράντζα ή αφέλεια δεν θέλεις ούτε ένα λεπτό μπιστολάκι.
Μία κομψή, αυστηρή και  hot  πρόταση είναι να κόψετε καρέ τα μαλλιά σας και να κάνετε αφέλειες. Αφέλειες και  φαλιρισμένο κούρεμα δίνει κίνηση και rock look τσα μαλλιά σας! Ταιριάζει σε  όλες τις γυναίκες με κλασσικό ή ρετρό στιλ και είναι ένα στιλιζαρισμένο look που θα σας χαρίσει  μια φρεσκάδα , θα τονίσει το πρόσωπο σας δίνοντας έμφαση στα μάτια σας . Αλλά το μεγαλύτερο  επιχείρημα μου για να σας πίσω είναι  ότι οι  αφέλειες  μπορούν να  σε κάνουν να φαίνεσαι νεότερη.
Ρετρό διάθεση και στυλ με βαριές μακριές αφέλειες
hair-6
Κάνε τα μαλλιά σου τον must κότσο της μπαλαρίνας και άσε τις αφέλειες να σου δώσουν στυλ!
hair-5
Δώσε μια rock πινελιά στα μαλλιά σου! Ισιωμένες αφέλειες και σπαστά σχεδόν messy μαλλιά!
hair-8 (1)
Ισιωμένα και αφέλειες!…
hair-4
Αγαπημένο κλασικό καρέ με  αφέλειες και τα μάτια σου θα κλέβουν την παράσταση!
hair-9
Παίξε με το χρώμα!
hair-3
Μακριά φιλαρισμένα μαλλιά και αφέλειες τι άλλο;
hair-10
Πιάστε ένα χαλαρό ponytail ή κότσο, ισιώστε τις αφέλειες σας και έχετε ένα υπέροχο χτένισμα για πρωινές ή βραδινές εμφανίσεις. Αν θέλετε μπορείτε να φέρετε τις αφέλειες στο πλάι για να είναι πιο κομψό το χτένισμά σας.

 ponytails-3

 

ponytails-5

 

ponytails-6

Ένα χτένισμα με μακριές αφέλειες  σχεδόν σε στυλ φράντζας και μια εμφάνιση που θα συζητηθεί!

ponytails-9

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
vasilopita-politiki
Πρωτοχρονιατικη Πολιτικη Βασιλοπιτα

Υπάρχουν δύο σχολές στις Βασιλόπιτες : της πολίτικης και του κέικ. Η Staxtopouta θα σας παρουσιάσει και τις δύο εκδοχές...

Close